Buran život

Vjerovali ili ne, ova je žena nekad bila prava ljepotica, ali uništile su ju droga i operacije

Danniella Westbrook (Foto: Profimedia) Danniella Westbrook (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Danniella Westbrook (Foto: Profimedia) Danniella Westbrook (Foto: Profimedia) Danniella Westbrook (Foto: Profimedia) Danniella Westbrook (Foto: Profimedia) Danniella Westbrook (Foto: Profimedia) +0 Danniella Westbrook (Foto: Profimedia) Galerija

Danniella Westbrook poznata je po burnom privatnom životu koji je uključivao ovisnost o drogama, brojne estetske operacije, raspale brakove, a na kraju i bankrot.

O britanskoj glumici i TV ličnosti posljednjih se godina pisalo svašta.

Pogledaj i ovo Danniella Westbrook - 3 Ovo je užas! Nekoć omiljena slatkica šokirala uznemirujućim fotografijama posljedica brojnih zahvata, detalji koje je podijelila doista su stravični!

Riječ je o 45-godišnjoj Dannielli Westbrook, koja je poznatija po burnom privatnom životu koji je uključivao ovisnost o drogama, brojne estetske operacije, propale brakove i mijenjanje partnera, a na kraju i bankrot.

Danniella je još početkom 2017. godine otkrila kako joj se lice doslovno raspada zbog ovisnosti, ali i brojnih estetskih zahvata te kako će morati još jednom pod nož kako bi to spriječila. "Trunu mi jagodice i desni jer sam nekada bila ovisna o kokainu, ali i zbog lošeg estetskog zahvata iz 2015. godine zbog kojeg sam dobila osteoporozu", ispričala je tada za The Mirror.

Kako je sama ispričala za ovisnost, kokain je prvi put probala sa svega 14 godina u jednom noćnom klubu, a već sa 16 bila je poznata kao velika partijanerica i ljubiteljica bijelog praha. Jedno je vrijeme bila na rehabilitaciji te tvrdila kako je mjesecima čista, no 2012. godine dala je televizijski intervju u kojem je bilo i više nego očito da je pod utjecajem nečega.

"Rekla sam da sam čista, no bilo je očito da nisam. Izgledala sam kao da imam 50 godina i glas mi je podrhtavao. Htjeli su mi se smijati i potrgati me. Mrzim takve stvari, no ovo sam trebala vidjeti jer sam napokon shvatila koliko mi je loše", otkrila je tada te se ponovno prijavila na rehabilitaciju.

"Ljudi su stalno gledali u mene, gurkali se i govori kako izgledam kao da nemam nos", jednom je otkrila Danniella, za koju se pričalo i kako je bankrotirala te kako doslovno moli prijatelje da prespava kod njih jer nema novca ni da unajmi sobu. Navodno su joj prijatelji pomagali sa smještajem, no nisu joj posuđivali novac jer im nikada ne bi vraćala.

A Danniella se nedavno pojavila u javnosti s novim licem na dodjeli TV nagrada. Kako je sama otkrila, umjesto jagodica liječnici su joj ugradili kosti jednog rebra. Istovremeno je otkrila i da ima rak maternice, no poručila je kako će i njega pobijediti.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Garavi, Pasika (FOTO: Facebook) Tamburaški sastav Garavi (FOTO: Gordan Trtanj) Tamburaški sastav Garavi (FOTO: Gordan Trtanj) +0 Tamburaški sastav Garavi (FOTO: Gordan Trtanj) Zanimljivosti I ovo se događa u crkvi: Nevjerojatna izvedba od koje biste se mogli naježiti, širi se internetom

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Lovato i Henry Levy (Foto: Profimedia) Demi Lovato i Henry Levy (Foto: Profimedia) Demi Lovato (Foto: Getty Images) Demi Lovato i Henry Levy (Foto: Profimedia) +2 Demi Lovato i Henry Levy (Foto: Profimedia) Celebrity Posrnuloj pjevačici liječnici su spasili život, tad se povukla iz javnosti i spas pronašla u novom dečku

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Bradley Cooper, Lady Gaga (Foto: Getty) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) +4 Bradley Cooper, Lady Gaga (Foto: Getty) Celebrity Iznenadit ćete se kad vidite koji su se glumci još razmatrali za uloge u filmu ''Zvijezda je rođena''

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) Rebecca Loos (Foto: Instagram) Rebecca Loos (Foto: Instagram) +2 Rebecca Loos (Foto: Instagram) Celebrity Beckham danas svoju Victoriju ne ispušta iz ruku, no sjećate li se žene s kojom ju je mjesecima varao?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene