Ljubavni brodolom

Danijela Dvornik progovorila o prekidu duge veze s mlađim muškarcem

Danijela Dvornik: (Foto: Instagram) Danijela Dvornik: (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik na društvenim mrežama redovito dijeli svoje recepte Danijela Dvornik (FOTO: Instagram) Danijela Dvornik (FOTO: Instagram) +0 Danijela Dvornik: (Foto: Instagram) Galerija

O vezi dosad u medijima i javnosti nije željela pričati.

U novom postu na svom blogu Danijela Dvornik raspričala se o ulozi bake. I ništa to ne bi bilo čudno da u tom tekstu usput nije spomenula i izlazak iz ljubavne veze o kojoj u medijima nikada nije voljela pretjerano govoriti. 

Pogledaj i ovo Danijela Dvornik ''lijepe kraljice!'' Pogledajte kako izgleda sestra Danijele Dvornik koju rijetko pokazuje, a pohvalila se i majkom!

U tekstu je nekoliko puta istaknula da je presretna što je dobila unučicu, no suptilnom izjavom dala je i naslutiti da je iza nje ljubavni brodolom.

Danijela Dvornik na društvenim mrežama redovito dijeli svoje recepte Danijela Dvornik na društvenim mrežama redovito dijeli svoje recepte Foto: Instagram Danijela Dvornik

"Kad sam doznala da ću biti baka, na moje iznenađenje i onaj stav ''ali ja još nisam spremna'', bila sam puno mirnija od Elle koja je bila u totalnoj panici, jer ''ona ima posla'', ''karijeru'', ''tek joj je krenulo'', ''kako će?'', ''što će?''. Nisam dramila, štoviše bila sam svjesna da imam 50 godina, da bez obzira na to što nisam osjećala svoje godine, što sam upravo izašla iz jedne dulje veze s mlađim muškarcem, ne mogu niti želim izbjeći činjenicu da ću postati baka", napisala je Danijela na svojem blogu koji možete pročitati OVDJE.

Danijela Dvornik (FOTO: Instagram) Danijela Dvornik (FOTO: Instagram)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene