Iznenađenje!

Petko se hvali originalnim dodatkom na glavi koji mu je posudila Šuput: ''Ima da sve gori, nek' si sve preokrenula''

Dalibor Petko treća emisija TLZP - 2 Dalibor Petko treća emisija TLZP - 2 Nova TV 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Dalibor Petko treća emisija TLZP - 2 Dalibor Petko treća emisija TLZP - 5 +0 Dalibor Petko druga emisija TLZP - 1 Galerija

Dalibor Petko će se ove nedjelje u showu "Tvoje lice zvuči poznato" tranfsormirati u Maju Šuput, a na Instagramu je pokazao da mu je posudila i krunu iz spota "Hej balkano".

Televizijski voditelj Dalibor Petko priprema se za najnoviju transformaciju u showu "Tvoje lice zvuči poznato", a na Instagramu je objavio fotografiju kojom je pohvalio voditeljicu Maju Šuput te je otkrio što mu je posudila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dalibor Petko (@daliborpetko)

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

"Bitno da je kruna na glavi. Sad ekipa ima još dva dana da od mene napravi Kraljicu! Inače to je originalna kruna sa spota "Hej Balkano". Hvala Maja Šuput što si preokrenula bogaoca da ju nađeš. Ima da gori sve u nedjelju", napisao je Petko u opisu fotografije. U komentarima mu se javio i voditelj Frano Ridjan te se nažalio u svom stilu. "A to je ovu nedjelju? Prijavljujem skup MUP-u", napisao je. Fotkom je oduševio svoje brojne pratitelje koji su mu komentirali da jedva čekaju njegovu novu transformaciju.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" gledajte nedjeljom u večernjem terminu na Novoj TV!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene