nasmijali sve

Matija Cvek i Marko Kutlić otpjevali viralan hit ‘Miki Milane’, a evo što im je još "smjestio" Dalibor Petko

Dalibor Petko, Matija Cvek i Marko Kutlić Dalibor Petko, Matija Cvek i Marko Kutlić PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Dalibor Petko, Matija Cvek i Marko Kutlić Galerija

Dalibor Petko ugostio je Marka Kutlića i Matiju Cveka koji su izveli viralan hit "Miki Milane".

Viralan hit ‘Miki Milane’ dobio je još jednu verziju i to na melodiju pjesme ‘Milo moje’, Miroslava Škore. Za to se pobrinuo Marko Kutlić i Matija Cvek, koji su pjesmu izveli gostujući u showu Dalibora Petka.

Pogledaj i ovo Matija Cvek "Godišnji!" Matija Cvek rastopio je obožavatelje novom fotografijom s kćerkicom Lotom: "Ima li što ljepše?"

Ova neobična verzija zapravo je bila dio izazova koji je Petko zadao dvojici mladih pjevača. Naime, kako su Cvek i Kutlić na glasu kako mogu otpjevati bilo što, a da zvuči dobro, najprije su dobili zadatak opjevati brojeve iz telefonskog imenika. Svaki se poslužio melodijom pjesme ovog drugog, a kad je na red došao Miki Milane, Kutlić je predlagao blues, a Cvek funky verziju pjesme. A onda je Marko rekao znaš ti onu ‘Milo moje’ i dogodila se verzija koja je oduševila gledatelje i publiku na društvenim mrežama. ‘Ovo će se sigurno prodati’, smijao se Cvek.

Inače, povod gostovanja bio je skori izlazak albuma ‘Melodrama’ Kutlićeve bolje polovice Nele, a u showu se pojavila i Cvekova djevojka, Nika Turković, koja je Neli napisala pjesmu ‘Ono što ostaje’. ‘Mi smo si bile dobre, još u školi, dok se naši dečki nisu još ni poznavali. Danas oni najčešće igraju Playstation, dok mi pričamo o ozbiljnim temama’, rekla je Nika, a Nela najavila da se nada skorom duetu s Turković.

Dalibor Petko inače je jedan od natjecatelja showa "Tvoje lice zvuči poznato". Show "Tvoje lice zvuči poznato" ne propustite u nedjelju u večernjem terminu na Novoj TV!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Adam i Jackie Sandler (Foto: Getty) Adam Sandler (Foto: Profimedia) +0 Adam Sandler (Foto: Profimedia) Nekad i sad Jednog od najbogatijih glumaca jedva su prepoznali na ulici! Ovakvog ga znamo iz filmova, a sad je tu gusta brada, dok su bore i umor vidljivi

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Sharon Stone (Foto: AFP) Sharon Stone (Foto: AFP) Sharon Stone (Foto: Instagram) Sharon Stone (Foto: Instagram) +3 Sharon Stone (Foto: Profimedia) Celebrity I 29 godina nakon uloge zbog koje su ju prozvali seks-simbolom u jednostavnom badiću izgleda savršeno!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene