Cristiano Ronaldo i Georgina sletjeli su u Hrvatsku prošlu subotu oko 23 sata.

Galerija Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Ronaldo i društvo na večeri u Dubrovniku (Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL) - 2 +6 Christiano Ronaldo u Dubrovniku (Foto: Dnevnik.hr)

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez u Dubrovniku uživaju u luksuzu.

Vezani članci Georgina Rodriguez Ovako Ronaldova Georgina izgleda kada se uopće ne trudi, a zamamne obline uvijek su u prvom planu! Elma Aveiro - 2 Starija sestra Cristiana Ronalda ne voli njegovu Georginu, jednim je potezom to i dokazala?

Slavni nogometaš i njegova lijepa djevojka manekenka sletjeli su u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik, prošlu subotu oko 23 sata, a odsjeli su u luskuznoj vili Šeherezada u kojoj noćenje stoji 7000 eura.

Par je sinoć s društvom bio i na večeri u jednom luksuznom restoranu unutar gradskih zidina. Pred ulazom u restoran okupili su se brojni obožavatelji slavnog nogometaša, no on se nije zaustavljao, već ja sa svojom svitom odmah produžio na večeru.

Dok je ne tako davno najmoćnija žena svijeta Angela Merkel propješačila od Ploča do Kneževa dvora, a prije nje jednako tako i američki potpredsjednik Dick Cheney te među brojnima moćnicima svijeta i engleski princ Charles, nogometaša i njegovu djevojku Georginu Rodriguez u kombiju su dovezli do samih vrata poznatog dubrovačkog restorana.

A Ronaldo je u Hrvatsku i sletio u luksuzu. Kada su u pitanju nogometaši, zvijezda talijanskog Juventusa definitivno posjeduje jedan od najskupljih privatnih zrakoplova pd nazivom "Gulfstream G200".

Njegova je cijena oko 32 milijuna eura, no zrakoplov ipak nije u vlasništvu nogometaša, već ga on iznajmljuje, a cijena najma jest blago rečeno paprena - 6000 eura po satu, a u cijenu je uključena i posada te gorivo.

U zrakoplov stane 18 ljudi te on može prenositi 3 tone prtljage, pa sljedeći put par može doći u Hrvatsku i sa svojom djecom: troje koje su Ronaldu rodile surogat majke te kćerkicom Alanom Martinom koju mu je rodila Georgina 2017. godine.  

Ronaldo i ekipa večerali u luksuznom dubrovačkom restoranu, samo je Papa imao ovakav tretman Ronaldo i Georgina Rodriguez s prijateljima na večeri (Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL) - 4 Ronaldo i Georgina Rodriguez s prijateljima na večeri (Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL) - 1 Ronaldo i društvo na večeri u Dubrovniku (Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL) - 4 +4 Ronaldo i društvo na večeri u Dubrovniku (Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL) - 3

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju