Buran život ostavio trag

Ma je li moguće da je to ona? Više ne nalikuje na sebe, a utjehu traži u 24 godine mlađem dečku

Courtney Love (Foto: Profimedia) Courtney Love (Foto: Profimedia) profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Courtney Love (Foto: Profimedia) Courtney Love i Kurt Cobain (Foto: Profimedia) Courtney Love (Foto: Profimedia) Courtney Love i Kurt Cobain (Foto: Profimedia) Courtney Love (Foto: AFP) Courtney Love (Foto: Getty Images) Courtney Love (Foto: AFP) +0 Courtney Love (Foto: AFP) Galerija

Courtney Love snimljena je u društvu bivšeg stripera Alexa Hemsleyja kako se šeće londonskim ulicama.

Udovica nikad prežaljenog glazbenika Kurta Cobaina, 55-godišnja Courtney Love, snimljena je u opuštenoj šetnji londonskim ulicama u društvu bivšeg stripera Alexa Hemsleyja.

Pogledaj i ovo Courtney Love i Kurt Cobain (Foto: Profimedia) poznata od rođenja Nasljedstvo od 11 milijuna dolara bacila je u vjetar, a majka joj po nalogu suda godinama nije smjela prići

Sudeći prema pričama koje su objavljivali na profilima na Instagramu, Courtney je upravo s 24 godine mlađim Alexom provodila vrijeme u karanteni u engleskoj prijestolnici. O njihovu se odnosu dosad nije puno pisalo, a poznato je da je Alex  u mlađim danima radio kao striper u noćnim klubovima kako bi mogao platiti studij prava u Bristolu.

"Zašto bih radio odjeven kao polugoli konobar na djevojačkim večerima, punima razuzdanih žena. Zato što se plaća 25 funti po satu, što bi značilo da tjedno zaradim 1500 funti i tako mogu platiti studij. Većina ljudi smije se mom poslu, čak ga i moji roditelji smatraju smiješnim. Ali plaća je dobra i imam dovoljno vremena da se posvetim učenju", izjavio je jednom prilikom.

Bilo je to prvi put da se Courtney pojavila u javnosti nakon što je nedavno otkrila da je trijezna punih 18 mjeseci, ali i prvi put da je uhvaćena s mlađahnim dečkom poduzetnikom. 

Proslavila se kao pjevačica i glumica ranih 90-ih na grunge sceni koja je tada postala pravi planetarni hit, a u zvijezde ju je vinula i ljubavna veza s frontmenom Nirvane Kurtom Cobainom, s kojim je dobila kćer Frances Bean Cobain. I sama je jedno vrijeme radila kao striptizeta, prostitutka i plesačica, a život joj je obilježen i ovisnostima o heroinu i drugim teškim drogama, što je i više nego vidljivo na njezinoj današnjoj pojavi. 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene