Tajna ljepote

'To je konstantna bitka svaki dan'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznata glumica Courteney Cox bliži se 50-oj, no i dalje se trudi izgledati lijepo. U novoj kampanji otkrila je i tajnu svoje ljepote!

49-godišnja glumica Courteney Cox, svima poznata kao Monica Geller iz serije 'Prijatelji' postala je lice nove reklame za Pantene Expert Collection Age Defy Range, a u sklopu naše rubrike LIFESTYLE četvrtkom donosimo vam njezine male tajne koje ne uključuju plastične korekcije.

Pogledaj i ovo showbuzz Omiljena Monica Zeznula se s plastičnom operacijom i javno to priznala, htjela držati korak s 13 godina mlađim dečkom

'Meni ne smeta golotinja, volim snimati golišava!'

Iako se bliži 50-toj Courteney ne koristi skupe preparate - njezina tajna je u redovitom spavanju i dovoljno vode koja hidratizira kožu.  'Pobijediti vrijeme je konstantna bitka svaki dan', rekla je Courteney Cox za DailyMail.

Courteney je primijetila da se njena kosa također mijenja u procesu starenja. Postaje tanja, krhka i lomljiva, zato je poznata glumica postala ovisnica o preparatima za kosu. 'Postoji toliko stvari o kojima se u knjigama može pročitati. Postoje knjige o vježbanju, dijetama i kako ostati mlad i fit, međutim nitko ne piše o tome kako pomoći svojoj kosi', izjavila je Courteney.

Slavna glumica ima svoje male tajne, no provjeren recept protiv starenja kože jest zaštititi kožu od sunca, hidratacija i piti puno vode.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene