Pomalo zbunjujuće

Kontroverzni borac začudio slučajne prolaznike pozom koju je izvodio sa svojim prijateljem na luksuznoj jahti

Conor McGregor - 3 Conor McGregor - 3 Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Conor McGregor - 1 Conor McGregor - 2 Conor McGregor - 4 Conor McGregor - 5 Conor McGregor - 6 Conor McGregor - 7 Conor McGregor (Foto: Instagram) Conor McGregor (Foto: Profimedia) Conor McGregor (Foto: Instagram) Dee Devlin i Conor McGregor (Foto: Instagram) +6 Dee Devlin i Conor McGregor (Foto: Instagram) Galerija

Jedan od najboljih svjetskih boraca Conor McGregor uhvaćen je u zaista čudnoj pozi iznad svog prijatelja s kojim uživa na jahti.

Jedan od najboljih boksača svijeta Irac Conor McGregor trenutačno ljetuje na Ibizi s prijateljima. Paparazzi su ga uhvatili u pomalo čudnoj pozi iznad jednog prijatelja dok su se zabavljali na jahti. 

Pogledaj i ovo showbuzz Prava drama! Polugola glumica razdvajala UFC borca koji je šakama navalio na njezinog dečka, evo što ga je to izbacilo iz takta!

Conor je na koljenima i rukama stajao iznad prijatelja, koji ga je držao za ruke, a nikome nije jasno što su ova dvojica muškarca radila.

McGregor je poznat po naglom ponašanju, pa je moguće da je ovo bila reakcija na neki komentar prijatelja, a možda mu je i pokazivao neku od borilačkih tehnika. 

Conor je inače u braku s Dee Devlin od 2008. godine te zajedno imaju troje djece, Riana, Conora Juniora i Croiju.

Dee mu je od samih početaka karijere najveća podrška i potpora.

Usto mu je dosad oprostila sve skandale koje je prouzročio, a prešla je i preko brojnih glasina o njegovoj nevjeri, pa čak i preko optužbi jedne samohrane majke da je on otac njezina djeteta.

Oprostila mu je i skandal nakon što je svoje intimne dijelove tijela bez pardona pokazao mladoj udanoj ženi koju je sreo ispred ulaza u toalet jednog bara na Korzici.

Navodna žrtva tvrdila je kako joj je 33-godišnji Irac pokazao svoj spolni organ, a zatim je izvrijeđao u vidno alkoholiziranom stanju, zbog čega se našao i iza rešetaka.

Conor i Dee svašta su prošli zajedno. 

"Živjeli smo nekoliko kilometara od Dublina kao podstanari, a stanarinu smo plaćali od nadoknade za nezaposlenost. Dane sam provodio u teretani radeći na svojim vještinama, a ona bi mi kuhala obroke pune kalorija i proteina kakvi su mi bili potrebni. Priuštila mi ih je na skroman način, no uvijek je sve bilo kako treba", jednom je prilikom izjavio za crnokosu ljepoticu koja mu je gotovo svakodnevno govorila kako će sve prebroditi zajedno i kako će jednog dana biti najbolji na svijetu.

"Nismo imali novaca, ali smo imali jedno drugo", istaknuo je Conor, koji je potpuno svjestan što duguje svojoj partnerici. Danas žive u luksuznoj vili, voze se u skupim automobilima te putuju svijetom privatnim zrakoplovom, no bolje upućeni izvori tvrde kako je Dee ostala skromna djevojka kakva je bila i prije te je u potpunosti posvećena njihovoj obitelji.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Zdravko Čolić - 1 In Magazin: Zdravko Čolić - 2 In Magazin: Zdravko Čolić - 3 In Magazin: Zdravko Čolić - 4 +13 In Magazin: Zdravko Čolić - 5 inMagazin Čolić o incidentu iz Makarske koji neće zaboraviti: ''Ulazi u moju sobu, gledam otkud ona, frapiran sam bio''

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović Danijela Martinović sa sestrom i mamom +19 Danijela Martinović Celebrity Danijela Martinović javila se prvi put nakon rođenja kćeri Petra Graše i Hane Huljić, objavila je jednu lijepu vijest

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene