Neobična životna priča

Izazvala je zgražanje i divljenje u isto vrijeme kada se na pozornici pojavila kao bradata žena

Fabijan Pavao Medvešek - 2 Fabijan Pavao Medvešek - 2 Nova TV 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Fabijan Pavao Medvešek - 2 Fabijan Pavao Medvešek - 3 Fabijan Pavao Medvešek - 4 Fabijan Pavao Medvešek - 5 Fabijan Pavao Medvešek - 6 Fabijan Pavao Medvešek - 1 +0 Fabijan Pavao Medvešek - 2 Galerija

Fabijan Pavao Medvešek je u petoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato" osvojio publiku kao Conchita Wurst, a mi smo se prisjetili njezine priče nakon pobjede na Eurosongu 2014. godine.

Peta epizoda showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' predstavila je natjecatelje u najšarenijim izdanjima dosad, a puno prašine je podigao Fabijan Pavao Medvešek koji se transformirao u Conchitu Wurst - pobjednicu Eurosonga 2014. godine. 

Pogledaj i ovo Marija Kolb - 3 Famozno! Pogledajte ples zbog kojeg se ni Minea nije mogla smiriti, ludu energiju teško je opisati riječima: "Bila si svoja na svome!"

Indira Levak istaknula je kako je Conchita pokazala da je OK biti drugačiji, a za Fabijanov nastup je rekla kako je bio lijep i odmjeren. "Ti si čudo", zaključila je, a Igor Mešin kaže kako je Fabijan uspio promijeniti i boju glasa dok imitira nekoga te ističe kako je to zaista fascinantno. "Ti toliko lijepo pjevaš, večeras sam se peti put zaljubila u tebe. Rado bi te pozvala na večeru, može i tvoja djevojka ići sa nama, nema veze, ali i ne mora, ja nisam ljubomorna", rekla mu je Nives nakon nastupa. "Tješio sam se da nisi prvi glumac koji zna pjevati, ali danas si toliko dobro pjevao da sam zaboravio da si Conchita", rekao je na kraju Navojec.

Nakon Fabijanovog nastupa i pohvale žirija prisjetili smo se i Conchitine priče.

Conchita danas ima 31 godinu, a prije šest godina pojavila se na pozornici Eurosonga te je pjesmom "Rise Like A Phoenix" odnijela pobjedu. Odmah je postala globalna zvijezda i jedna od onih koje su promijenile pogled na Eurosong općenito.

Tada 25-godišnji Thomas Neuwirth pokušavao je pronaći put ka slavi kao dio boy benda Jetzt Anders, a još u djetinjstvu je pokazivao sklonost ponašanju poput djevojčica. Njegova rodna kuća u Mitterndorfu u južnoj Austriji bila je jedino sigurno mjesto na kojem je mogao nositi haljine. Točnije, kako je sam jednom prilikom rekao, jedino je na svom tavanu mogao biti ono što uistinu jest.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#WURSTxLOUASRIL release at midnight on @spotify and official video dropping tomorrow at 9:00 ⁠on @youtube⁠ see a preview tonight at @amadeusawards⁠ ⁠ new song with @louasril produced by @edomjusik⁠ hair @mrmartinz ⁠ makeup @sarah.bzoch ⁠ styled by @jpheg⁠ WURST and Lou pants @jennifermilleder⁠ pic @markusmorianz

A post shared by Conchita / TOM / WURST (@conchitawurst) on

Diskriminirali su ga zbog izgleda, a on se odlučio boriti protiv mržnje i biti svoj. Postao je prepoznatljiv u javnosti kao "žena s bradom", a '"biti svoj" tada mu se i višestruko isplatilo.

Conchita je od samih početaka pojavljivanja na glazbenoj sceni šokirala javnost gdje god se pojavila, a prije dvije godine na svom je profilu na Instagramu objavila vijest kako je zaražena virusom HIV-a, a u javnost je bila prisiljena izaći s tom informacijom zbog prijetnji bivšeg dečka.

Conchita je ove godine ponovno iznenadila transformacijom kada je pokazala da se ošošala nakratko te je stavila piercing u nos. Austrijska drag queen svakom novom objavom na Instagramu podiže podosta prašine jer obožavatelji nikada ne znaju kako će se sljedeći put pojaviti.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Nives se zakopčala do grla, ali fotografija na Instagramu otkrila je kako ova haljina zaista izgleda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene