Nije dobro

Zvijezda serije "Dva i pol muškarca" doživjela težak srčani udar, ne može uopće komunicirati

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Conchata Ferrell doživjela je težak srčani udar i nalazi se na respiratoru u bolnici u teškom stanju.

Zvijezda hit-serije "Dva i pol muškarca" 77-godišnja Conchata Ferrell, koja nas je osvojila u ulozi simpatične kućne pomoćnice Berte, doživjela je težak srčani udar i trenutačno se bori za život na respiratoru, prenosi TMZ.

Pogledaj i ovo Angus T. Jones i Charlie Sheen - 2 totalna preobrazba! Svi ga pamtimo kao bucmastog Jakea, a nema šanse da bi ga danas prepoznali ni najveći fanovi ove hit-serije!

Conchata je u bolnici završila još u svibnju jer je imala problema s infekcijom koja joj je zadavala zdravstvene probleme posljednjih godinu dana. Nekoliko dana kasnije doživjela je srčani udar, nakon čega je četiri tjedna provela na odjelu intenzivne njege, a sada je prebačena na odjel za dugotrajno liječenje. Liječnici su ju morali spojiti na respirator i nalazi se u polusvjesnom stanju, ali ne može komunicirati.

Njezin suprug Arnie za TMZ je izjavio kako je ne može posjetiti zbog koronavirusa, ali da svakodnevno komunicira s medicinskim osobljem o njezinu stanju i potvrdio je da Conchata nije zaražena koronom.

"Mora proći neko vrijeme za oporavak. Sve je to na neurološkoj bazi i ništa ne možemo učiniti da ubrzamo proces. Nadamo se najboljem", izjavio je Arnie.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Dan Bilzerian u Dubrovniku - 2 Dan Bilzerian u Dubrovniku - 3 +0 Dan Bilzerian u Dubrovniku - 1 inMagazin Naš jug je osvojio kralja razuzdanih zabava, otkrio nam je svoje dojmove i to u društvu samo jedne djevojke!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene