Poklanja Nova TV

Colonia i Prljavo Kazalište najavili najveću feštu na svijetu u Vukovaru!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U ovim trenutcima traju završna „peglanja" - savršeno uigrana ekipa ušminkava zadnje detalje koji će se u punom sjaju pokazati sutra kad započne koncert Prljavog kazališta - a onda i Colonie.

Nova TV svojim gledateljima poklanja dva mega spektakla: Prljavo kazalište i Colonia u Vukovaru, te Severina u Dubrovniku. Ponosni pokrovitelj prijenosa je Konzum - A vi svakako budite s nama - ili na licu mjesta ili uz svoje male ekrane, 29. lipnja. Veselimo se!

Pogledaj i ovo showbuzz Prljavci oduševili! Prljavo kazalište nastupilo u Vukovaru

>> Severina u Dnevniku Nove TV: 'Bit će to spektakl!'

U Vukovaru, ispred netom obnovljenog, raskošnog dvorca Elz, uživo se javio naš Saša Kopljar kojemu se pridružila Colonia i Prljavo Kazalište - dobitna kombinacija za zabavnu večer. Sve je spremno za mega spektakl!

'Producentska ekipa Nove TV digla je letvicu vrlo visoko, tako da su i nas natjerali da budemo u top formi, prema tome bit će sjajan koncert. Ako tko zaslužuje sjajan koncert, onda je to svakako grad Vukovar. Puno nas gostovanja veže za ovaj grad, dugo smo na sceni, još prije rata smo gostovali ovdje', poručili su dečki iz benda Prljavo kazalište.

Odličnom raspoloženju pridružila se i Indira iz Colonie koja je svojim zaraznim osmijehom sve oduševila. Indira je istaknula kako se sutra najviše veseli Čobancu – 'Poslije toga je fešta najveća na svijetu', poručila je Colonia.

Raspored koncerata

Koncert Prljavog kazališta počinje u 21:30 - od 23 svira Colonia - ali već od popodnevnih sati ovdje na šetnici uz dvorac Eltz bit će puno ljudi - kuhat će se čobanac, od 19 sati ovdje će nastupati deset folklornih skupina iz čitave Hrvatske - dolaze na Međunarodni Dan Dunava i pokazat će bogatstvo naše tradicije i narodnih običaja, pjevat će nam klinci iz Vukovarskih Golubića - ma bit će jako jako šareno i za svakoga po nešto.

Ulazak Hrvatske u Europsku uniju obilježit će mnogi gradovi, a koncerte iz Dubrovnika i Vukovara prenosit će Nova TV. Na dubrovačkom Stradunu, jednom od najljepših mjesta Lijepe naše nastupit će Severina, dok će u Vukovaru nastupati Prljavo kazalište i Colonia. Hrvatska je NOVA ZVIJEZDA EUROPE!

Pripreme u Dubrovniku i Vukovaru teku punom parom, a kako to izgleda možete provjeriti i u našoj galeriji s terena!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene