Bila je najveća nada

O da, ovo je ona: Bila je velika hrvatska zvijezda, a danas radi nešto sasvim drugačije i izgleda sretno

Claudia Beni (FOTO: Nel Pavletic/PIXSELL) Claudia Beni (FOTO: Nel Pavletic/PIXSELL) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Beni (FOTO: Beni Caffe Facebook) +0 Claudia Beni (FOTO: Nel Pavletic/PIXSELL) Galerija

Claudia Beni bila je pjevačica, pa frizerka, a danas je…

Claudia Beni, nakon nastupa na Eurosongu i još kojeg pjesmuljka, glazbi je rekla ''goodbye''. Ova simpatična Opatijka bila je najveća nada domaće scene, a sve je ukazivalo na to da bi mogla biti ''nova Tajči''.

Pogledaj i ovo showbuzz RIJEŠITE KVIZ! Koliko znate o kultnim hrvatskim pjesmama s Eurosonga koje su i danas pravi hitovi? Provjerite svoje znanje!

Ipak, Claudia se vrlo brzo odlučila povući sa scene, a nakon nekog vremena saznalo se da radi u jednom frizerskom salonu.

Prije dvije godine ova je pjevačica opet zapjevala s lokalnim bendom Koktels, no čini se da ju glazba više ne zanima kao ranije jer Claudia se sada bacila na ugostiteljstvo.

Slučajnim surfanjem facebookom naišli smo na objavu jednog kafića te turističke tvrtke i ugledali objave na kojoj zvijezda Eurosonga pozira za kuću u kojoj trenutno radi.

Riječ je o tvrtki za distribuciju i prodaju kave te caffe aparata. Beni pozira s kolegicom i izgleda sretno, a o odlasku sa scene Claudia nikada nije sasvim iskreno odgovorila i zato je njezin nestanak s estrade mnoge ostavio s upitnikom iznad glave.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Šola odlučila je zaplivati političkim vodama (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Antonija Šola odlučila je zaplivati političkim vodama (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Antonija Šola odlučila je zaplivati političkim vodama (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Antonija Šola odlučila je zaplivati političkim vodama (Foto: Dnevnik.hr) - 1 +0 Antonija Šola (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) inMagazin Antonija Šola progovorila o ulasku u politiku, ali i otkrila zbog čega podržava predsjednicu Kolindu

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Butler (FOTO: GETTY) Gerard Butler (FOTO: GETTY) Gerard Butler (FOTO: GETTY) Gerard Butler (Foto: Instagram) +1 Gerard Butler (Foto: Profimedia) Celebrity Hitno hospitaliziran slavni glumac. Prebačen helikopterom, ima infekciju i prima terapiju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene