zahvalni na podršci

Teško razdoblje nakon gubitka bebe za par, oglasili se dirljivim objavama: "Doživjeli smo najviše vrhunce i najniže padove"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Chrissy Teigen i John Legend su izgubili sinčića, kojeg su nazvali Jack, početkom mjeseca.

Manekenka i voditeljica Chrissy Teigen (34) prvi put se oglasila nakon što je početkom mjeseca objavila vijest da su ona i muž John Legend (41) izgubili bebu. 

Pogledaj i ovo Chrissy Teigen i John Legend divno! Poslije teškog gubitka John Legend i Chrissy Teigen objavili su lijepu vijest: "Kakav blagoslovljeni dan"

Supružnici zadnjih tjedana proživljavaju teške trenutke i mnogi su se zabrinuli jer Chrissy nije prisutna na društvenim mrežama kao inače, no isto tako razumiju da im treba vrijeme za tugovanje. "Tihi smo, ali dobro smo. Volimo vas sve jako puno", napisala je voditeljica. 

Uz svoje riječi je stavila fotografiju statusa svog muža Johna na Twitteru koji je posvetio njoj. "Ovo je za Chrissy. Toliko volim i cijenim tebe i našu obitelj. Zajedno smo doživjeli najviše vrhunce i najniže padove. Gledati te kako nosiš našu djecu bilo je tako dirljivo i činilo je da se osjećam tako ponizno", napisao je pjevač koji je nastup na dodjeli glazbenih nagrada Billboard posvetio supruzi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We are quiet but we are okay. Love you all so much.

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Naime, uz ove emotivne riječi podijelio je izvedbu svoje pjesme "Never Break" ("Nikad se nemoj slomiti") koju je objavio u lipnju. Mnoge je dirnuo njegov nastup na dodjeli nagrada i riječi pjesme govore o jačini ljubavi između njega i Chrissy. 

Također se u još nekoliko objava osvrnuo na teško razdoblje koje proživljava sa suprugom. "Siguran da sam će Chrissy imati puno više reći o ovome kada bude spremna. No znajte da smo zahvalni i šaljemo ljubav svima vama i vašim obiteljima. Više od svega, čuli smo tako puno priča kako je puno drugih obitelji iskusilo ovu bol, često pateći u tišini. To je klub čiji nitko ne želi biti član, no utješno je znati da nismo sami", istaknuo je Legend. 

Chrissy je dobila za svoju objavu više od dva milijuna lajkova i mnoštvo poruka podrške te su joj mnogi poručili da ona i suprug nisu sami u ovim tužnim danima. "Šaljem vam svu svoju ljubav", "Plačem zbog tebe. Volim te", "Mnogi te vole. Šaljem ti zagrljaje", "Hvala za objavu. Zabrinula sam se za tebe", komentirali su. 

Inače, Teigen je u bolnici završila u petom mjesecu trudnoće, zbog obilnog krvarenja i komplikacija. Činilo se da će sve biti u redu, no nažalost nije bilo. Voditeljica i pjevač su djetetu dali ime Jack, a supružnici, koji su u braku od 2013., imaju četverogodišnju kćer Lunu i dvogodišnjeg sina Milesa. 

 

 

 

 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene