Teška situacija...

Chris Rock odbija se javiti Willu Smithu nakon javne isprike: ''To je bio samo pokušaj ispravke javnog imidža''

Chris Rock Chris Rock Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Will Smith i Chris Rock Chris Rock i Will Smith Chris Rock Sean Diddy Combs, Chris Rock, Woody Harelson, Sacha Baron Cohen Sean Diddy Combs, Chris Rock, Woody Harelson, Sacha Baron Cohen Sean Diddy Combs, Chris Rock, Woody Harelson, Sacha Baron Cohen Sean Diddy Combs, Chris Rock, Woody Harelson, Sacha Baron Cohen Sean Diddy Combs, Chris Rock, Woody Harelson, Sacha Baron Cohen Sean Diddy Combs, Chris Rock, Woody Harelson, Sacha Baron Cohen Chris Rock i Lake Bell - 3 +17 Chris Rock i Lake Bell - 4 Galerija

Chris Rock ne namjerava se javiti Willu Smithu i oprostiti mu ispriku koju mu je glumac javno uputio prije nekoliko dana.

Blizak izvor komičara Chrisa Rocka za Daily Mail potvrdio je kako se on još ne planira javiti niti odgovoriti Willu Smithu na ispriku koju mu je uputio prije nekoliko dana.

Pogledaj i ovo Eddie Murphy "Imao je sreće…" Eddie Murphy javno ismijao Willa Smitha, pogledajte trenutak o kojem svi bruje: "Ne spominjite njegovu suprugu!"

''Chris ne planira kontaktirati Willa. Will treba oprost javnosti, a ne Chrisa'', rekao je bliski izvor te dodao da je ovaj postupak bio samo Willov pokušaj da popravi svoj javni imidž.

Kada će komičar biti spreman prihvatiti ispriku zbog incidenta na ovogodišnjim Oscarima, još nije poznato, a zbog neočekivane scene koju je prouzročio, Smith se nedavno javno ispričao kolegi.

"Javio sam se Chrisu i odgovorio mi je da još nije spreman razgovarati i da će mi se javiti kad bude. Zato ću ti sada reći, Chris, ispričavam ti se. Moje ponašanje je bilo neprihvatljivo i tu sam kad budeš spreman razgovarati", kazao je u video, a također se ispričao i Chrisovoj majki te njegovoj cijeloj obitelji.

"U tom trenutku nisam shvatio koliko sam ljudi povrijedio, pa se želim ispričati i Chrisovoj majki", nastavio je Smith.

Naglasio je i kako ga supruga Jada nije nagovorila da ošamari Rocka i da preuzima potpunu odgovornost za svoje postupke.

"Proveo sam zadnja tri mjeseca prevrtavajući i shvaćajući složenost toga što se dogodilo u tom trenutku. Neću pokušavati to sve sada objasniti, no mogu reći svima vama da ne postoji dio mene koji misli da je to bio pravilan način ponašanja u tom trenutku. Ne postoji dio mene koji misli da je to najbolji način za suočavanje s osjećajima nepoštovanja i uvredama", poručio je glumac u videu koji je u sat vremena prikupio stotine tisuća lajkova.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić sa suprugom Robertom Orhelom - 2 Ecija Ojdanić sa suprugom Robertom Orhelom - 1 Ecija Ojdanić - 2 Ecija Ojdanić - 1 +12 Ecija Ojdanić Celebrity Naša poznata glumica pokazala supruga nakon dugo vremena pa otkrila kakvo joj je iznenađenje pripremio

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Robbie Williams - 2 Robbie Williams - 3 Robbie Williams - 4 Robbie Williams - 2 +11 Robbie Williams - 1 Celebrity Robbie Williams progovorio je o problemu s kojim se bori već godinama: ''Nitko mi ne želi pomoći''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene