Romantika!

Naša poznata glumica pokazala supruga nakon dugo vremena pa otkrila kakvo joj je iznenađenje pripremio

Ecija Ojdanić sa suprugom Robertom Orhelom - 3 Ecija Ojdanić sa suprugom Robertom Orhelom - 3 Instagram 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić sa suprugom Robertom Orhelom - 2 Ecija Ojdanić sa suprugom Robertom Orhelom - 1 Ecija Ojdanić - 2 Ecija Ojdanić - 1 Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić, Ana Begić Tahiri i Jelena Miholjević Ecija Ojdanić - 3 Ecija Ojdanić, Jelena Miholjević, Marko Torjanac +6 Ecija Ojdanić, Ana Begić Tahiri i Jelena Miholjević Galerija

Ecija Ojdanić podijelila je slatke trenutke sa suprugom u kupaćem kostimu pa otkrila da je barkom vodi na predstavu.

Glumica Ecija Ojdanić podijelila je rijetku fotografiju sa svojim suprugom Robertom Orhelom pa otkrila lijepu vijest.

Pogledaj i ovo Ecija Ojdanić Obitelj na okupu Ecija Ojdanić u rijetkom izlasku sa suprugom i djecom pokazala zašto u 49. godini neprestano izaziva divljenje!

Ecija je napisala kako ju je suprug barkom odvezao na predstavu na otoku Ugljanu, a bračni par pozirao je na brodici pored kormila.

''Kad te muž s barkom vozi na predstavu…'' napisala je Ecija u opis fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic)

Glumica je zasjala u kričavo narančastom kupaćem kostimu, a stavila je i dva modna dodatka, slamnati šešir i sunčane naočale. Njezin suprug sakrio se iza sjedala u prugastim kupaćim hlačama, a baš kao i njegova supruga, isto je nosio šešir i naočale.

Robert i Ecija u braku su od 2009. godine, a glumica i redatelj zajedno imaju sina Jakova. Prije Roberta Ecija je bila u braku s Antom Viljcem, s kojim ima kćer Cvitu.

Međutim, za Cvitu se zajedno brinu Robert i Ecija. Glumica s prvim suprugom nije imala dobro iskustvo te je njihova rastava bila vrlo javna, a u igri su bile i optužbe zbog nasilja i zlostavljanja u obitelji.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Vejnović Sanja Vejnović Sanja Vejnović Sanja Vejnović - 3 +7 Sanja Vejnović - 2 Celebrity Jednu od naših najuspješnijih glumica snašle nevolje na plaži: ''Za pet minuta bila sam u ambulanti!''

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina Vučković Severina Vučković +30 Severina Vučković Celebrity Severina pozirala u kratkim hlačicama s uzorkom pa potaknula laskave kometare pratitelja: ''Izgledaš k'o curica!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene