Sreća u nesreći

Jednu od naših najuspješnijih glumica snašle nevolje na plaži: ''Za pet minuta bila sam u ambulanti!''

Sanja Vejnović Sanja Vejnović Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Vejnović Sanja Vejnović Sanja Vejnović Sanja Vejnović - 3 Sanja Vejnović - 2 Sanja Vejnović - 6 Sanja Vejnović - 5 Sanja Vejnović i Goran Mećava Sanja Vejnović - 3 Sanja Vejnović i Goran Mećava +1 Saša Vejnović, Davor Filipović, Lana Ružičić Galerija

Sanja Vejnović podijelila je koju je nezgodu doživjela na plaži s jednom životinjicom pa je dobila podršku pratitelja.

Glumica Sanja Vejnović podijelila je na Instagram profilu što joj se dogodilo kad je stigla na plažu i što je pomislila tren prije dolaska na odredište.

Pogledaj i ovo Sanja Vejnović ''Pozdrav od djevojčice...'' Omiljena domaća glumica pozirala je s dvije glumačke legende, a jedan ih je komentar posebno ganuo!

Naime, glumicu je na plaži ubola osa, a drama je itekako nastala jer je Sanja alergična na ovakvu vrstu uboda.

Glumica je stoga završila u ambulanti na injekcijama kako se ne bi zagušila, a sve je napisala u opisu fotografije na kojoj se vidi crvenilo na mjestu uboda.

''Danas na putu prema plaži ugledam ambulantu i pomislim: ''Dobro je znati gdje je, nikada ne znaš kad će ti trebati!'' Pola sata kasnije dok sam plivala osjetim naglu bol u vratu. Osica me je počastila svojim ubodom. Kako sam alergična na ubode osa i pčela za pet minuta sam bila u ambulanti i dobila injekcije protiv alergije. Tako da se ne bum ugušila!'' napisala je glumica.

''To je život'', završila je Sanja francuskom uzrečicom, a pratitelji su joj u komentarima poželjeli brz oporavak.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanjic (@sanjavejnovic)

Sanju je zaista pronašla sreća u nesreći, a isto se dogodilo i prije nekoliko godina kad je bila u životnoj opasnosti.

Sanja je 2018. imala operaciju slijepog crijeva, a na kirurški stol stigla je u zadnjim trenucima prije opasne sepse. Otada je zahvalna liječnicima što su joj spasili život.

Vejnović inače svrstavaju među najljepše hrvatske glumice, a 2012. godine završila je i na listi priznate filmske internetske stranice IMDb među najljepšim glumicama svijeta starijima od 40 godina.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Robbie Williams - 2 Robbie Williams - 3 Robbie Williams - 4 Robbie Williams - 2 +11 Robbie Williams - 1 Celebrity Robbie Williams progovorio je o problemu s kojim se bori već godinama: ''Nitko mi ne želi pomoći''

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Oliver Dragojević i Goran Primžić Bata Goran Primžić Bata Boris Gugić Brico i Oliver Dragojević Oliver i Vesna Dragojević s Goranom Primžićem i Borisom Gugićem +7 Obilježene obljetnica Oliverovog odlaska - 2 inMagazin Najbolji Oliverov prijatelj podijelio osobito emotivan trenutak koji ga je snašao nakon smrti pjevača: ''To se nikome nije dogodilo, interesantno''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene