Ne odvajaju se

Poznati golupčići tajili su ljubav, a da su zajedno svima su odlučili pokazati baš u Hrvatskoj!

Chris Rock i Lake Bell Chris Rock i Lake Bell Miroslav Lelas/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Chris Rock i Lake Bell - 3 Chris Rock i Lake Bell - 1 Chris Rock i Lake Bell - 2 Chris Rock i Lake Bell - 4 Chris Rock i Lake Bell - 5 Chris Rock i Lake Bell - 6 Chris Rock i Lake Bell u Trogiru - 4 Chris Rock i Lake Bell u Trogiru - 3 Chris Rock i Lake Bell u Trogiru - 2 Chris Rock i Lake Bell u Trogiru - 1 +20 Lake Bell - 1 Galerija

Chris Rock i Lake Bell uživaju na odmoru u Hrvatskoj i to nakon što već neko vrijeme kruže glasine da su više od kolega, a koje su sada pokazale točnima.

O novoj ljubavi između holivudskih glumaca Chrisa Rocka i Lake Bell šuškalo se već neko vrijeme, a da su zajedno svijetu su odlučili potvrditi baš u Hrvatskoj.

Pogledaj i ovo Jimmy Kimmel incident koji se ne zaboravlja Voditelj Oscara bocnuo Willa Smitha uoči dodjele na koju mu je zabranjen dolazak: "Ako sam veći, prebit ću ga na televiziji"

57-godišnji Chris i 43-godišnja Lake prvo su bili snimljeni u romantičnoj šetnji Trogirom, a onda i s ostatkom holivudske ekipe s kojom uživaju na odmoru. Golupčići se ne odvajaju jednog od drugoga i izmjenjuju nježnosti, što su zabilježili i fotografi.

Nakon kupanja u moru i plovidbi luksuznom jahtom, par se s prijateljima otputio na večeru u Split.

Chris iza sebe ima brak s osnivačicom i izvršnom direktoricom StyleWorksa, Malaak Compton-Rock, koji je potrajao od 1996. do 2014. godine, kad je priznao nevjeru i borio se s ovisnošću o pornografiji. Njihov razvod službeno je okončan 22. kolovoza 2016., a bivši par zajedno ima dvije kćeri, 20-godišnju Lolu i 18-godišnju Zahru.

Lake je pak bila u braku s tattoo-umjetnikom Scottom Campbellom, od kojeg se razvela 2020. godine i s kojim ima sedmogodišnju kćer Novu i petogodišnjeg sina Ozgooda.

Chris inače ne voli otkrivati detalje privatnog života, a u centru pozornosti našao se nakon ovogodišnje dodjele Oscara, kada je njegov kolega glumac Will Smith izletio na pozornicu i ošamario ga nakon šale o njegovoj ženi Jadi Pinkett Smith.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Woody Harrelson i Sacha Baron Cohen - 1 Woody Harrelson i Sacha Baron Cohen - 5 Woody Harrelson i Sacha Baron Cohen - 6 Woody Harrelson i Sacha Baron Cohen - 8 +30 Woody Harrelson i Sacha Baron Cohen - 9 Celebrity Fotografi zabilježili zanimljiv trenutak holivudskih faca: Nakon skoka u more dečki su si pomogli kod tuširanja!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +22 Lidija Bačić Celebrity Je li Lidija Bačić ovog puta malo pretjerala? Za novu fotku skinula je čak i grudnjak!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene