napredak koji je čekala

Supruga glumca koji je zbog nje napravio skandal na Oscarima, pohvalila se pomakom u borbi s bolesti o kojoj je godinama šutjela

Jada Pinkett Smith (Foto: Instagram) Jada Pinkett Smith (Foto: Instagram) instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jada Pinkett Smith - 7 Jada Pinkett Smith - 4 Jada Pinkett Smith - 6 Jada Pinkett Smith - 8 Jada Pinkett Smith - 1 Jada Pinkett Smith - 2 Jada Pinkett Smith - 3 Jada Pinkett Smith - 5 +0 Jada Pinkett Smith (Foto: Instagram) Galerija

Jada Pinkett Smith svojim je pratiteljima pokazala novi izgled nakon problema koje je imala dugo vremena zbog alopecije, a sada se vidi velika promjena.

Holivudska glumica Jada Pinket Smith već neko vrijeme nema kose zbog bolesti, ali sada je sa svojim pratiteljima podijelila velike promjene.

51-godišnja glumica javila se na Instagramu novim fotografijama koje pokazuju proces rasta kose.

''Ova kosa djeluje kao da se pokušava vratiti. Još uvijek imam nekih problematičnih točaka, ali — vidjet ćemo'', napisala je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith)

Jada je još prije nekoliko godina otkrila da pati od alopecije zbog koje je izgubila kosu.

"Mnogi su pitali zašto nosim turbane. Pa, nisam govorila o tome. Nije lako govoriti o tome. Jednog dana bila sam pod tušem i imala pregršt kose u rukama i samo pomislila: ''O moj Bože, hoću li uskoro biti ćelava?'' Doslovno sam se tresla od straha", rekla je tada Jada.

Naime, alopecija se razvija kada imunološki sustav napadne folikule dlake, što rezultira gubitkom kose. Može doći do naglog gubitka kose na tjemenu, a u nekim slučajevima i na obrvama, trepavicama i licu, kao i drugim dijelovima tijela. Također se može sporo razvijati i ponoviti nakon par godina.

Prema Nacionalnom institutu za zdravlje, ne postoji lijek za alopeciju, ali sve dok se folikuli dlake ne unište, postoji mogućnost ponovnog rasta.

Jada nije rekla ništa o tome kako je počeo ponovni rast.

Podsjetimo, zbog izgleda glumice prošle godine izbio je i skandal na dodjeli Oscara. Komičar i voditelj Oscara Chris Rock našalio se na ćelav izgled Jade što je duboko uvrijedilo njenog supruga Willa Smitha koji se potom popeo na pozornicu i ošamario Rocka.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Charles Pearce - 1 Charles Pearce - 4 Charles Pearce - 2 Charles Pearce - 3 +29 Charles Pearce i Ella Dovrnik Celebrity Uskoro bivši suprug Elle Dvornik oglasio se nakon objave da se razvode, njezini obožavatelji napali ga zbog fotografije koju je objavio!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju YesJulz - 4 YesJulz - 2 YesJulz - 1 YesJulz - 3 +21 YesJulz - 5 Celebrity Badić koji nekima graniči s neukusom nedavno je nosila i lijepa Hrvatica, a sad je još jedna poznata žena zbog njega bila glavna atrakcija na plaži!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene