Romantična šetnja

Holivudska zvijezda obilazi Dalmaciju s djevojkom koju je neko vrijeme skrivao, uhvaćeni su kako se dive Dubrovniku!

Chris Rock Chris Rock Grgo Jelavić/Pixsell 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Chris Rock i Lake Bell - 1 Chris Rock i Lake Bell - 2 Chris Rock i Lake Bell - 3 Chris Rock i Lake Bell - 4 Chris Rock i Lake Bell - 1 Chris Rock i Lake Bell - 3 Chris Rock i Lake Bell - 2 Chris Rock i Lake Bell - 5 Chris Rock i Lake Bell - 6 Chris Rock i Lake Bell - 5 +25 Chris Rock i Lake Bell - 4 Galerija

Chris Rock i partnerica Lake Bell već nekoliko dana uživaju u ljepotama Hrvatske, a sad su uhvaćeni u romantičnoj šetnji i vožnji brodom u Dubrovniku.

Poznati američki komičar Chris Rock i njegova partnerica Lake Bell već neko vrijeme uživaju u hrvatskoj obali, a paparazzi su ih sada uhvatili i u romantičnoj šetnji Dubrovnikom te vožnji brodom.

Pogledaj i ovo Jimmy Kimmel incident koji se ne zaboravlja Voditelj Oscara bocnuo Willa Smitha uoči dodjele na koju mu je zabranjen dolazak: "Ako sam veći, prebit ću ga na televiziji"

Par je razgledavao ulice Dubrovnika držeći se za ruke, a ni objektivi paparazza i prolaznika nisu im previše smetali.

Par je višemjesečne glasine o vezi odlučio potvrditi upravo u Hrvatskoj, a javnost ih je prvo zatekla na ulicama Trogira, a o njihovoj vezi i putovanju raspisali su se i strani mediji, a osim Trogira, par je navodno već bio i u Zadru te na večeri u Splitu.

Trenutačno provode vrijeme u Dubrovniku, a odmor u Hrvatskoj je i prva prilika u kojoj su iskazali svoju bliskost.

Paru su se na ljetovanju u Hrvatskoj pridružile i druge holivudske zvijezde, glumac Woody Harrelson i Sacha Baron Cohen, poznatiji po ulozi Borata. Zvjezdana ekipa snimljena je na terasi jednog splitskog restorana iznad Dioklecijanove palače, a svi su bili sjajno raspoloženi.

Ekipa je potom plovila oko Splita i Hvara, a u pauzama je osvježenje potražila u moru, a onda je Woody odlučio istuširati Sachu, i to poprilično temeljito, što su sve zabilježili fotografi.

Osim njih na jahti su i glumac Chris Rock i njegova nova djevojka Lake Bell, bubnjar Metallice Lars Ulrich sa suprugom Jessicom Miller, a pridružio im se i holivudski miljenik Matthew McConaughey sa suprugom Camilom.

Čini se kako je Hrvatska postala poprilično popularna destinacija za brojne holivudske zvijezde, a budući da strani mediji budnim okom prate poznate koji ljetuju u Hrvatskoj, ne sumnjamo kako će se za Hrvatsku itekako pročuti u holivudskim redovima.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Jasna Ivanović Marin Ivanović Stoka - 3 Marin Ivanović Stoka - 1 Marin Ivanović Stoka - 2 +10 Marin Ivanovic Stoka (Foto: Promo) Celebrity Stoka objavio fotku sa suprugom koju ne viđamo često, evo kako izgleda ljepotica zbog koje je ostavio buran život

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt i Joey King Brad Pitt i Joey King Brad Pitt +0 Brad Pitt i Joey King Celebrity Samo su joj dvije tanke trakice prekrile gole grudi, ni Bradu Pittu nije bilo svejedno pokraj nje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene