Romansa na pomolu

Slavni pjevač 'pjevao serenadu' svojoj novoj djevojci?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Slavna glumica bila je posebna gošća na nedavnom koncertu u Los Angelesu!

Glumica Jennifer Lawrence zaista jako voli Coldplay! Ili možda samo Chrisa Martina, za kojeg se šuška da je u vezi s mladom glumicom. Bilo kako bilo, J.Law viđena je na njihovom nastupu u Ace Hotel Theatreu u Los Angelesu.

Pogledaj i ovo Dakota Johnson i Chris Martin (Foto: Profimedia) Nije išlo Novu djevojku prihvatila je i slavna bivša supruga, no umjesto zaruka uslijedio je iznenadni prekid

Američki mediji pišu kako su 24-godišnja glumica i 37-godišnji pjevač u vezi oko tri mjeseca, a prvi put su viđeni zajedno u kolovozu, na njegovom koncertu u New Yorku. Prije deset dana viđeni su na intimnoj večeri u Beverly Hillsu, a sada i na koncertu u L.A.-u, piše Us Weekly.

Jennifer Lawrence i Chris Martin jeli pizzu na prvom spoju!

'Par trenutaka prije nego li je započeo show, Jennifer je došetala s prijateljicama ispred pozornice te pokušala pronaći svoje mjesto', rekao je izvor za Us Weekly. Na kraju ga je Jennifer pronašla na balkonu.

Kad je koncert započeo, Martin je pogledom tražio Jennifer u publici. 'Chris je dobro proučio publiku i onda je uočio nekoga na balkonu. Upro je prstom i rekao: 'Aha! Vidim te!' i onda se nasmiješio i mahnuo. Tijekom cijelog nastupa gledao je u tome smjeru te se smiješio i pjevao upravo njoj', otkriva izvor.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene