On sve negira

Dva tjedna nakon prekida s poznatom glumicom ljubio je slavnu glazbenicu iza pozornice?

Chris Martin, Dakota Johnson (Foto: Profimedia) Chris Martin, Dakota Johnson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Dakota Johnson i Chris Martin (Foto: Profimedia) Dakota Johnson i Chris Martin (Foto: Profimedia) Chris Martin (Foto: Getty Images) Dua Lipa (Foto: Instagram) Dua Lipa (Foto: Instagram) Dua Lipa (Foto: Instagram) Chris Martin, Dakota Johnson (Foto: Profimedia) +0 Chris Martin, Dakota Johnson (Foto: Profimedia) Galerija

Chris Martin navodno je viđen kako ljubi Dua Lipu.

Frontmen grupe "Coldplay" Chris Martin navodno je viđen kako ljubi jednako slavnu kolegicu imena Dua Lipa, i to iza pozornice festivala Glastobury na kojem su oboje nastupili, samo dva tjedna nakon što je prekinuo vezu s glumicom Dakotom Johnson.

Pogledaj i ovo Dakota Johnson i Chris Martin Nakon šest godina! Šuškanja koja traju već neko vrijeme konačno su potvrđena, najtajanstveniji par Hollywooda na korak je do najljepšeg dana u životu!

Neimenovani izvor tvrdi kako je 42-godišnjeg Chrisa vidio s 23-godišnjom Duom Lipom kako se ljube iza pozornice te kako su tijekom trajanja cijelog festivala bili poprilično bliski.

No Chris je cijelu priču opovrgnuo i oglasio se putem svog glasnogovornika.

"Za razliku od nekih napisa u novinama, želimo reći i potvrditi da se Chris Martin i Dua Lipa nisu poljubili na Glastonbury festivalu te da su samo prijatelji. Bili su oboje na prostoru festivala ali u većoj grupi prijatelja", stoji u izjavi njegova glasnogovornika za Daily Mail.

No, prema pisanju The Suna, Chris je bio opčinjen mlađahnom pjevačicom od trenutka kada ju je ugledao.

"Čim je uhvatio njezin pogled, kad da ga je nešto pogodilo. Nije se odvajao od nje cijelu noć. Ona je izgledala sretno jer se nalazi u njegovu društvu, čak ga je upoznala s članovima obitelji koji su bili tamo. Kemija između njih bila je očita, a poljubac se dogodio na putu prema jednom baru", izjavio je neimenovani izvor.

Dua je nedavno prekinula vezu s kulinarskim chefom Issacom Carewom nakon godinu i pol dana, no nakon toga su je već povezivali s 20-godišnjim Anwarom Hadidom, bratom slavnih manekenki Gigi i Belle.

Chris je također nedavno prekinuo vezu s 29-godišnjom Dakotom Johnson jer ona navodno nije bila spremna imati djecu i s njim osnovati obitelj.

Je li na pomolu stvarno nova ljubav ili je ipak riječ samo o prijateljstvu, pokazat će vrijeme.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Alka Vuica (Foto: Instagram) Alka Vuica (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Alka Vuica (FOTO: Instagram) Alka Vuica (FOTO: Instagram) +1 Alka i Matija Vuica (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Alka Vuica s 58 godina objavila fotografiju u toplesu, fanovi u šoku: "Moram popiti tabletu za tlak"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene