Još malo!

Megavila od 20 milijuna dolara: Pogledajte velebno zdanje u koje se uskoro useljava slavna obitelj!

Chris Hemsworth, Elsa Pataky (Foto: Profimedia) Chris Hemsworth, Elsa Pataky (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Dom Chrisa Hemswortha (Foto: Profimedia) Elsa Pataky i Chris Hemsworth (Foto: AFP) Chris Hemsworth i Elsa Pataky (Foto: Instagram) Chris Hemsworth i Elsa Pataky (Foto: Instagram) Chris Hemsworth (Foto: Profimedia) Chris Hemsworth (Foto: Instagram) Chris Hemsworth (Foto: Profimedia) Elsa Pataky i Chris Hemsworth (Foto: Instagram) Chris Hemsworth i Elsa Pataky (Foto: Instagram) +0 Chris Hemsworth, Elsa Pataky (Foto: Profimedia) Galerija

Chris Hemsworth, njegova supruga Elsa Pataky i troje djece uskoro useljavaju u novu mega-vilu čija je izgradnja trajala tri godine.

Glumačka zvijezda hit filmova "Avengers" i "Thor", 35-godišnji Chris Hemsworth i njegova 42-godišnja supruga Elsa Pataky još su 2014. godine kupili kuću izgrađenu u balijskom stilu za iznos od 7 milijuna dolara u australskom Byron Bayu, koju su odlučili srušiti i na istom zemljištu veličine 4,2 hektara počeli graditi novu, mega-luksuznu vilu vrijednu čak 18 milijuna dolara.

Pogledaj i ovo Chris Hemsworth i Elsa Pataky Je li moguće? Slovili su kao omiljeni bračni par i sve je bilo kao idila, ali onda je nešto postalo čudno : "Sve je izgledalo savršeno na slikama, ali..."

Izgradnja velebnog doma nedavno je završena, a Chris i Elsa od samih početaka se suočavaju se s brojnim kritikama i negodovanjima lokalnog stanovništa koji ga uspoređuju sa zgradama šoping centara, hotelima pa čak i lokalnom zračnom lukom.

"Ružno je za vidjeti tako nešto izgrađeno iz pohlepe i potreba hvalisanja. Za ovako nešto u  Byron Bayju nekada nije bilo mjesto", "Tužni znak koji je ovdje samo zbog političkih razloga", neki su od negativnih komentara koji kruže društvenim mrežama.

No, Chris i njegova obitelj ne obaziru se to, jer će se kroz nekoliko dana useliti u novo obiteljsko gnijezdo, što jedva čekaju. Kako i ne bi kad se na krovu vile nalazi 50 metara dugačak bazen, čija se cijena procjenjuje na 400 tisuća dolara, unutrašnjost vile ukrašene je ogromnim muralom vrijednim 100 tisuća dolara, a račun uređenja njezina okoliša doseći će 500 tisuća dolara. Muralom se Chris pohvalio na profilu na Instagramu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth) on

Prije preseljenja u Byron Bay, obitelj Hemsworth živjela je u Malibuu, a australski su gradić odabrali kao savršeno mjesto za odgoj svoje djece, 7-godišnje Indije Rose i 5-godišnjih blizanaca Tristana i Sashe.

"U Los Angelesu djeca nisu nikamo mogla otići, a da ih ne prate kamere što je rezultiralo time da mi se kćer počela bojati fotografa", objasnila je Elsa u jednom od intervuja prije dvije godine.

Mnogi su se pitali kako je moguće da si Chris može priuštiti kuću vrijednu gotovo 20 milijuna dolara i čija je izgradnja trajala tri godine, no srećom, filmske franšize u kojima je glumio su jako dobro prošle na kino blagajnama i prema Forbesu mu donijele zaradu od vrtoglavih 91,7 milijuna dolara tijekom prošle godine.

"Ogromno je. Kao da su izgradili cijeli resort za odmor. Ima bazen na krovu sa spa zonom, pet spavaćih soba, veliku vanjsku i unutarnju kuhinju i garaže s četiri parkirališna mjesta. Također, imaju kino dvoranu, sobu za masažu, saunu, sobe za igru ali i takozvanu "mud room", za što nisam nikad prije ni čuo", izjavio je Jason Natoli, građevinski radnik specijaliziran za renovaciju luksuznih domova iz Sidneyja za Daily Mail.

"Mud rooms" postale su popularne diljem Amerike i to kao sporedni ulazi u ormare s kaputima, cipelima i stvarima za odlaganje poput bicikala i daski za surfanje koje se često iznose i unose u kuću.

U vili se također nalaze teretana, prostorija za batlera, kamin, sobe za presvlačanje, vanjsko igralište za djecu i walk-in ormari u spavaćim sobama.

Obzirom na to da je okružena gustom šumom i zelenilom, sigurnosni propisi zahtjevali su nabavku spremnika vode od 20 tisuća litara i dodatne ulaze za navalna vatrogasna vozila.

"Moj san je bio živjeti okružena prirodom i životinjama. Na ovom mjestu stvarno se može uživati u životu", izjavila je Elsa za Harpers Bazaar u svibnju.

A obzirom na prostor u kojem će obitavati, biti će i više dovoljno mjesta za posjet drugih članova obitelji Hemsworth, Chrisova mlađeg brata Liama i njegove supruge Miley Cyrus kao i starijeg brata Luke, njegove supruge Samanthe i četvero djece.

"Wow, stvarno impresivno, jedva čekam sve vidjeti uživo", poručio je Chrisu stariji brat Luke putem društvenih mreža.

A vjerujemo kako su Chris, Elsa i njihova djeca ipak oni koji su najuzbuđeniji i najnestrpljiviji, nakon trogodišnjeg iščekivanja doma iz snova.

Inače, Chris je nedavno objavio vijest kako se iz svijeta glume povlači na jedno duže vrijeme čime je rastužio brojne obožavatelje. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Zahra Elise (Foto: Instagram) Zahra Elise (Foto: Instagram) Zahra Elise (Foto: Instagram) Zahra Elise (Foto: Instagram) +5 Zahra Elise (Foto: Instagram) Celebrity Brineta raskošnih oblina nova je djevojka prvaka Formule 1, a njezin Instagram vrvi golišavim fotkama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene