Pametna odluka

ZBOG OBITELJI Chris Hemsworth odlazi iz Hollywooda

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedan od najtraženijih glumaca, Chhris Hemsworth odlučio je nakon 10 godina otići iz Hollywooda kako bi mu djeca imala normalno djetinjstvo.

Chris Hemsworth trenutno je najpoznatiji Australac u Hollywoodu, ali nakon deset godina u Los Angelesu odlučio se vratiti u rodnu Australiju. Sa suprugom Elsom Pataky ima troje djece, a upravo je obitelj razlog njegove selidbe.

Pogledaj i ovo Elsa Pataky Pa što se dogodilo? Supruga miljenika žena snimljena u zabrinjavajućem stanju, skrivala je lice iza spremnika s ledom dok ju je on pratio u stopu

Glumac, poznat po ulozi superjunaka Thora u Marvelovim filmova, progovorio je o tome kako Hollywood utječe na njega kazavši kako voli ono što radi, ali 'kada si stalno okružen time, postane zagušljivo'. 'Lijepo je porazgovarati s ljudima i biti dio zajednice koji nisu dio tog svijeta.'

Zgodni glumac nedavno se preselio na farmu, koja je nalazi na obalnom dijelu Australije jer kako sam kaže 'više se ne radi o meni'. Hemsworth i Pataky odlučili su što dalje od silnog holivudskog bliještila odgajati svoju djecu te im pružiti donekle normalno odrastanje.
 

 

A photo posted by Elsa Pataky (@elsapatakyconfidential) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene