što vi kažete?

Ovaj će se muškarac okititi titulom najseksi muškarca na svijetu, možda bi to bio i ranije da nije bilo jednog bizarnog incidenta!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ako je za vjerovati napisima Pagea Six, Chris Evans će sljedećeg tjedna biti proglašen najseksi muškarcem na svijetu.

Brojni izvori za američki Page Six tvrde kako će časopis People glumca Chrisa Evansa proglasiti najseksi muškarcem na svijetu za 2021. godinu. Ističu kako je Evans trebao tu titulu preuzeti još prošle godine, ali čelnici časopisa People tu su odluku stavili na čekanje nakon što je slavni glumac slučajno na internetu objavio fotografiju svog penisa.

Pogledaj i ovo Bette Midler i 50 Cent (Foto: Getty Images) Oštre poruke sa svih strana! Holivudska elita zgrožena zbog sramotnog događanja u Washingtonu, svi se pitaju samo jedno pitanje

People će sve objaviti sljedećeg tjedna.

"Chris je titulu treba preuzeti prošle godine, no nije bio dobar tajming", rekao je izvor. Umjesto njega, tom se titulom okitio Michael B. Jordan.

U rujnu prošle godine Chris je slučajno tijekom jedne igre objavio fotografiju svog penisa, koja mu je očito bila među fotkama u mobitelu. Imao je 5,7 milijuna pratitelja na Instagramu kada je to učinio, a sve je pokazao u jednom videu.

Zvijezda filma "Captain America" objavu je brzo maknula, no mnogi su fotke kasnije objavili svugdje po svojim kanalima jer su brzo zabilježili taj trenutak. Brojne kolege su ga onda branile te su istaknule kako se to svakome može dogoditi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene