Seks-simbol

Plavokosi ljepotan kojeg opsjedaju paparazzi i žene slavi rođendan, evo zbog čega je toliko obožavan

Charlie Hunnam (Foto: Profimedia) Charlie Hunnam (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Charlie Hunnam (Foto: Profimedia) Charlie Hunnam (Foto: Profimedia) Charlie Hunnam (Foto: AFP) Charlie Hunnam (Foto: AFP) Charlie Hunnam (Foto: AFP) Katharine Towne (Foto: AFP) Charlie Hunnam (Foto: Profimedia) Charlie Hunnam (Foto: Profimedia) Charlie Hunnam i Morgana McNelis (Foto: Profimedia) +0 Charlie Hunnam i Morgana McNelis (Foto: Profimedia) Galerija

Charlie Hunnam slavi 39. rođendan.

Plavokosog ljepotana svjetska publika upoznala je u seriji "Sons of anarchy".

Pogledaj i ovo Paul John Vasquez (Foto: Screenshot) Nije mu bilo spasa Kolege su shrvani: Preminuo još jedan glumac iz popularne serije "Sinovi anarhije"

Radi se o glumcu Charlieju Hunnamu, koji danas slavi 39. rođendan. Samozatajni ljepotan nakon spomenute serije dobio je brojne filmske uloge koje su ga dodatno proslavile, a odbio je onu Christiana Greya u erotskoj trilogiji "Pedeset nijansi sive". Ono što je ostalo isto jest njegova životna partnerica te činjenica da je ostao s obje noge čvrsto na zemlji. I zbog toga ga obožavaju i mediji i žene. 

Markantni Britanac tako je od 2005. godine u sretnoj vezi s dizajnericom nakita Morganom McNelis. Ona je na početku često bila na udaru kritika njegovih obožavateljica koje su je javno vrijeđale govoreći "da nije dovoljno dobra za njega", a koliko je situacija bila ozbiljna, govori činjenica da se morao oglasiti i sam Charlie.

Do ovoga me dovela činjenica da je moju pažnju privukla skupina nezrelih djevojaka koje objavljuju velik broj zločestih i oštrih komentara usmjerenih protiv moje dugogodišnje djevojke, koje ovim putem molim da prestanu s tim. Ona je inteligentna, lijepa i dobra osoba, koja nema veze sa zabavnom industrijom. Ako želite biti zločeste, budite to prema meni, a nju ostavite na miru. Najviše me zbunjuje činjenica da se te osobe nazivaju mojim obožavateljicama. To je djevojka koju volim, s njom sam proveo posljednjih 11 godina i planiram idućih 60. Ona je bila moj odani partner i prijatelj i prije nego što su došli uspjeh i novac. Zar ju napadate iz divljenja prema meni? To nema smisla. Možda tako želite poboljšati kvalitetu svog života, jer zna se da takva mržnja dolazi iz duboko ukorijenjenog osobnog nezadovoljstva. Razmislite o tome. Jamčim vam da kada biste je upoznali, osjećali biste se glupo zbog svega što pišete o njoj. Unaprijed hvala za poštivanje ovog zahtjeva", napisao je 2016. godine Charlie.

Ipak, prije nego što je upoznao fatalnu Morganu, glumac je bio u braku s kolegicom Katharine Towne, i to od 1999. do 2002. godine. A o tom braku danas se priča kako je bio jednostavno "užasan".

Bivši supružnici upoznali su se na audiciji za teen-seriju "Dawson's Creek", a vjenčali nakon samo tri tjedna veze u Las Vegasu. Charlie je tada imao svega 18 godina.

"Ludo sam se zaljubio i pomislili smo, što ako se više nikad ne vidimo. A onda smo se odlučili vjenčati kako bismo se morali opet vidjeti, pa makar se na kraju i rastali. Vjenčali smo se u 2 ujutro, a taj brak bio je užasan, bolan i skup", jednom je prilikom otkrio glumac.

Sretan rođendan!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) +0 Andrej Plenković (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Celebrity Lijepa i samozatajna supruga premijera Andreja Plenkovića ukrala svu pažnju u zračnoj luci

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene