Zaljubljeni do ušiju

Vrući poljupci u javnosti: Ni u društvu se nisu suzdržavali od nježnih dodira i zaljubljenih pogleda

Channing Tatum i Jessie J (Foto: Profimedia) Channing Tatum i Jessie J (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Channing Tatum i Jessie J (Foto: Profimedia) Channing Tatum i Jessie J (Foto: Profimedia) Jessie J i Channing Tatum (Foto: Profimedia) Channing Tatum i Jessie J (Foto: Profimedia) Channing Tatum i Jessie J (Foto: Profimedia) Channing Tatum (Foto: Profimedia) Channing Tatum (Foto: Profimedia) Channing Tatum (Foto: Profimedia) +0 Jessie J (Foto: Instagram) Galerija

Channing Tatum i Jessie J nisu se suzdržavali od razmjenjivanja nježnosti i poljubaca.

Holivudski glumac Channing Tatum i pjevačica Jessie J zaljubljeni su kao nikad prije, a javnost je detalje o njihovoj vezi saznala krajem prošle godine.

Pogledaj i ovo Channing Tatum i Jessie J (Foto: Profimedia) Ni sami ne znaju što bi Prekinuli pa se opet pomirili nakon nekoliko tjedana, romantične poruke su dokaz?

Iako su šuškanja bila glasna, u javnosti su dosad bili snimljeni tek jednom, u zajedničkoj šetnji Londonom, no paparazzi su ovih dana imali više sreće i konačno su ih uhvatili kako razmjenjuju poljupce.

Golupčići su snimljeni na zajedničkoj večeri s prijateljima tijekom koje nisu prestajali šaputati jedno drugom na uho i razmjenjivati nježnosti. 

Channing je prije veze s Jessie bio u braku s glumicom i plesačicom Jennom Dewan, i to dugih 12 godina, pa je vijest o njihovu razvodu šokirala javnost. Dok je glumac utjehu pronašao u Jessie, Jenna ljubi glumca Steveu Kazeea

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek i Samuel L. Jackson na snimanju u Rovinju Salma Hayek i Samuel L. Jackson na snimanju u Rovinju Salma Hayek i Samuel L. Jackson na snimanju u Rovinju Salma Hayek i Samuel L. Jackson na snimanju u Rovinju +3 Salma Hayek i Samuel L. Jackson na snimanju u Rovinju Celebrity Iskri na holivudskom setu u Rovinju: Salma se dobro utegnula, a Samuel ju je bome čvrsto primio!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene