velika ljubav

Priča koja slama srce: Vjenčali su se u tajnosti par mjeseci prije njegove smrti, bila je uz njega do samoga kraja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Taylor Simone Ledward supruga je tragično preminulog glumca Chadwicka Bosemana, a par je pet godina bio u vezi. Vjenčali su se u tajnosti krajem prošle godine.

Američki glumac Chadwick Boseman umro je u 43. godini od raka debelog crijeva s kojim se borio pune četiri godine, a brojne kolege šokirane su vijestima o njegovoj smrti te se putem društvenih mreža opraštaju od glumca.

Pogledaj i ovo showbuzz sag awards Neprežaljeni Boseman posthumno proglašen najboljim glumcem, a holivudske zvijezde su tijekom dodjele pokazale skrivene talente

Boseman je preminuo u svom domu, a posljednje je trenutke proveo u krugu najuže obitelji. Uz njega je bila i supruga Taylor Simone Ledward, s kojom se glumac u tajnosti vjenčao nekoliko mjeseci prije smrti. Chadwick je Taylor zaprosio u listopadu prošle godine, a vjenčali su se pred uskim krugom obitelji i prijatelja nekoliko tjedana prije nego što se njegova bolest pogoršala, piše Mirror.

Sve dok mu nije postala redovita pratnja na crvenim tepisima, Chadwick i Taylor su krili detalje svoje veze. Taylor je pjevačica koja je 2014. godine na Sveučilištu Pomona u Kaliforniji završila Glazbenu akademiju, a tijekom studija je bila glavna vokalistica lokalnog jazz benda.

Vezu s holivudskim glumcem potvrdila je 2015. godine, a u to su ih vrijeme i prvi put uhvatili zajedno.

Javnost je tek nakon Chadwickove smrti saznala da su mu rak debelog crijeva dijagnostivirali godinu dana nakon što je započeo vezu s Taylor. Ona je uz njega ostala do samoga kraja, a par nikada nije skrivao koliko su zaljubljeni. Članovi obitelji, prijatelji i brojne kolege komentirali su da su Chadwick i Taylor bili presretni zajedno, čak i u teškim trenucima.

Posljednji put su se zajedno u javnosti pojavili na NBA utakmici u Chicagu u veljači ove godine. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene