Meksička verzija

Žena najvećeg narkobosa ista je Kim Kardashian, a 30 godina stariji kriminalac oženio ju je na 18. rođendan

Emma Coronel (Foto: TIMOTHY A. CLARY / AFP) Emma Coronel (Foto: TIMOTHY A. CLARY / AFP) TIMOTHY A. CLARY / AFP 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Emma Coronel (Foto: AFP) Emma Coronel (Foto: TIMOTHY A. CLARY / AFP) Emma Coronel (Foto: HECTOR RETAMAL / AFP) Emma Coronel (Foto: AFP) Emma Coronel (Foto: AFP) Joaquin Guzman El Chapo (Foto: OMAR TORRES / AFP) Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian (Foto: AFP) Kim Kardashian (Foto: AFP) +0 Kim Kardashian (Foto: ANGELA WEISS / AFP) Galerija

Emma Coronel Aispuro postala je četvrta supruga El Chapa 2007. godine kada je navršila 18 godina.

U New Yorku je ovih dana započelo suđenje po mnogima najvećem svjetskom narkobosu Joaquinu "El Chapu" Guzmanu.

Pogledaj i ovo Kanye West i Bianca Censori ne odustaje Kontroverzni glazbenik razodjenuo suprugu pred paparazzima, a sljedećim potezom je rasplamsao nagađanja o njegovim skrivenim namjerama!

Predviđa se da će Guzman nakon suđenja završiti u najstrože čuvanom zatvoru u SAD-u, i to do kraja života, a iz ovoga sigurno neće pobjeći kao što je to učinio čak dva puta u meksičkim zatvorima.

Na ulici je "El Chapo" ili "Kratki" bio poznat kao pedantan, ali i vrlo egocentričan i nasilan pametnjaković za mutne poslove, a za njegovo vrijeme ubijala su se djeca i supruge njegovih protivnika. Istovremeno, on se ženio najmanje četiri puta, a ima i najmanje desetoro djece.

1977. godine prvi se put oženio Alejandrinom Mariom Salazar Hernandez na maloj ceremoniji u gradiću Jesús María te je s njom dobio najmanje troje djece. S 30 godina oteo je djevojku pod imenom Estela, s kojom je u početku imao seksualne odnose, no kasnije su se vjenčali. Već sredinom 80-ih godina prošloga stoljeća bio je u trećem braku s Griseldom Lopez, s kojom je dobio četvero djece.

U studenom 2007. godine Kratki ponovno stupa u brak, ovoga puta s kraljicom ljepote Emmom Coronel Aispuro, kćeri jednog od čelnih ljudi kartela Sinaloa, koja mu rađa još dvoje djece. Američka ljepotica uz njega je i dandanas, no zabranjeni su joj posjeti. Svog je supruga od uhićenja tako mogla vidjeti samo na saslušanjima prije suđenja.

Emma se udala na svoj 18. rođendan, a Guzman se navodno u nju zaljubio na prvi pogled godinu dana prije kada ju je ugledao na jednom natjecanju ljepote u Meksiku. On se tada pobrinuo da mlađahna ljepotica pobjedi. "Kod njega me osvojio način na koji govori i to kako me tretira. Prvo smo bili prijatelji, a onda je uslijedilo sve ostalo", rekla je u jednom intervjuu Emma, koju zbog fizičkog izgleda često uspoređuju s američkom starletom Kim Kardashian.

"On osvaja time kako se odnosi prema drugim ljudima", zaključila je, iako vjerujemo kako se mnogi ne bi složili s njom, pa ni obitelji njegovih zaposlenika koji bi također stradavali od njegove ruke, ako nešto nisu ispunili u minuti u kojoj su obećali, npr. poslali pošiljku. Vjenčanje narkobosa i mlađahne Emme održano je 2. srpnja 2007. godine, a na ceremoniji je bilo svega nekoliko uzvanika.

Pogađate, nju je čuvala oružana vojska Guzmanovih pristaša, a 2012. godine stigle su krune njihove ljubavi – blizanke koje je Emma rodila u Los Angelesu. Ime njihova oca nije upisano u rodni list jer je u to vrijeme njegova glava bila zacijenjena na 5 milijuna dolara.

El Chapo je Sjedinjenim Američkim Državama isporučen 2017. godine, a meksičke vlasti uručenje su uvjetovale time da ga američke ne smiju pogubiti. Upravo zato Guzman će najvjerojatnije biti optužen na doživotni zatvor, pa lijepu suprugu možda više neće niti vidjeti.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Danijel Subašić, Vedran Ćorluka i Mario Mandžukić (Foto: Instagram) Danijel Subašić i Mario Mandžukić (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) +0 Danijel Subašić i djevojka (Foto: Instagram) Celebrity Nogometaši ili manekeni? Čarli, Suba i Mandžo bacili obožavateljice u trans zajedničkom fotkom

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Izet Hajrović (Foto: Instagram) Leyla i Izet Hajrović (Foto: Instagram) Leyla i Izet Hajrović (Foto: Dnevnik.hr) Leyla i Izet Hajrović (Foto: Dnevnik.hr) +3 Leyla i Izet Hajrović (Foto: Dnevnik.hr) - 4 inMagazin Dinamovac Izet i supruga Leyla uživaju u luksuzu, ali vole ga i dijeliti s drugima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene