Zajedno 20 godina

Oni su jedan od najskladnijih holivudskih parova, a evo kako je izgledao trenutak kad je počela njihova ljubavna priča

Catherine Zeta Jones, Michael Douglas (Foto: Profimedia) Catherine Zeta Jones, Michael Douglas (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Catherine Zeta Jones, Michael Douglas (Foto: Profimedia) +0 Catherine Zeta-Jones i kći Carys (Foto: Profimedia) - 2 Galerija

Catherine Zeta Jones i Michael Douglas u braku su 18 godina.

Catherine Zeta Jones kratko se vratila u prošlost. Naime, glumica je na Instagramu sa svojih 1,4 milijuna pratitelja objavila fotografiju koja prikazuje trenutak kada je prvi put upoznala 25 godina starijeg Michaela Douglasa, svog današnjeg supruga.

 

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Pogledaj i ovo Catherine Zeta-Jones, Michael Douglas i kći Carys Zeta Douglas - 2 Kakva ljepotica! Kći legendarnog glumačkog para bila je prava zvijezda crvenog tepiha u Cannesu, njihova zajednička fotografija obišla je svijet!

Dok je on nešto pričao, Catherine ga je zadivljeno gledala.

''Svog supruga prvi put sam susrela na Deauville Film Festivalu. Nemam pojma o čemu je pričao'', našalila se glumica pored fotografije.

Inače, upoznao ih je kolega Danny DeVito, a ubrzo nakon toga Michael joj je rekao da želi biti otac njezine djece. Vjenčali su se dvije godine nakon susreta na spomenutom festivalu.

Par ima 17-godišnjeg sina Dylana i 15-godišnju kćer Carys. Iako se 2013. godine pisalo o problemima u njihovom braku, nakon što su sve riješili, ispostavilo se da o rastavi nema ni govora.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene