za bezbrižno ljeto

Bezvremenska elegancija Cataleya kolekcije donosi i poneku novost, a osvojit će svaku romantičarku

Cataleya kolekcija Cataleya kolekcija Matea Smolčić Senčar/PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Cataleya kolekcija - 2 Cataleya kolekcija - 1 Cataleya kolekcija - 3 +0 Cataleya kolekcija Galerija

Haljine modnog brenda Cataleya pravi su vjesnik ljeta, a sve zaljubljenice u ovaj brend razveseliti će se novoj ljetnoj kolekciji prepoznatljive estetike, pomno biranih tkanina, divnih boja i besprijekorne izvedbe.

Kampanja je snimana na vrhu otoka Mana, jednog od najljepših otoka Kornatskog arhipelaga. Ruševine napravljene za potrebe snimanja filma 'Pobješnjelo more' iz 1959. godine, poslužile su kao divan kontrapunkt bezvremenskoj eleganciji Cataleya kolekcije koju je predstavila Antonija Stupar Jurkin, već dugi niz godina zaštitno lice brenda.

Pogledaj i ovo showbuzz Proboj na svijetsku scenu Hrvatski DJ nastupa u svjetski poznatim klubovim

I ova kolekcija predstavlja se vibrantnim, intenzivnim bojama koje prirodno vezujemo za bezbrižne ljetne dane. Cataleya je već tradicionalno brend koji se oslanja na kvalitetnu tkaninu i izvedbu, bez suvišnih detalja. Krojevi su uvijek pročišćeni, lišeni ukrasa, ali ova kolekcija donosi i poneku novost.

Dizajnerica Martina Ješe, ukrasila je elegantnu haljina u ružičastoj boji koja prati liniju tijela, predimenzioniranom mašnom na leđima, a korzet haljina, pastelno roza boje, koja prati liniju tijela, midi dužine i voluminiziranim završetkom osvojit će svaku romantičarku.

Zaštitni znak nove Cataleya kolekcije je i vrlo trendy, nojevo perje u pastelnim nijansama roza i plave boje, koje podsjećaju na ljetno nebo u suton, a duga haljina, sa sofisticiranim naborima i prorezom bit će savršena upravo za one trenutke nakon što sunce zađe, baš kao i cut -out glamurozna duga crvena haljina sa asimetričnim prorezom ispod grudi i dubokim prorezom sa strane.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Harper Beckham slavi rođendan u Hrvatskoj Victoria i David Beckham Victoria i David Beckham David i Victoria Beckham - 5 +6 David i Victoria Beckham - 4 Celebrity Beckhamovi stigli na odmor u Lijepu Našu! Uživaju i slave u luksuznom kompleksu, a za sve imaju samo jednu molbu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vladimir Putin i Alina Kabajeva Vladimir Putin i Alina Kabajeva Vladimir Putin Aleksandar Vučić i Vladimir Putin +25 Vladimir Putin Zanimljivosti Vladimir Putin čeka dijete s navodnom ljubavnicom, a njegova bizarna reakcija na to sve je ostavila bez teksta!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene