UPS

Manekenka se zaigrala – svi su ih vidjeli!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako je izgledala veoma elegantno, njezino je ponašanje bilo sasvim suprotno!

Cara Delevingne na dodjelu GQ nagrada pojavila se u elegantnoj crnoj haljini koja je oduzimala dah, no njezino je ponašanje bilo daleko od elegantnog.

Pogledaj i ovo Cara Delevingne Ovo je neočekivano! Poslije potresnih fotografija koje su preplavile medije pojavila se kao da se baš ništa nije dogodilo

U jednom se trenutku oslonila na dizajnera Jonathana Saundersa te su oboje pali na pod. Cari su obje noge poletjele u zrak i cijeli se prizor nikako nije uklapao u ozračje ozbiljne večere. No, njih se dvoje nisu mogli prestati smijati i nitko se prilikom pada nije ozlijedio.

Čini se da je Cara bila bolje volje jer je samo dan prije bila dio incidenta na aerodromu u Londonu. Slavnu su manekenku, kao i inače, na aerodromu u Londonu dočekali paparazzo fotografi, no ona je ovoga puta veoma burno reagirala.

Ovo se ne viđa često: Ljuta manekenka trčala za fotografom!

Lijepa je manekenka počela trčati za jednim od fotografa i pokazivala im srednji prst. Počela je agresivno mahati rukama i vikati, a svi su zaključili da je bila iscrpljena od napornog rada pa su je i najmanje sitnice naljutile, piše Mirror.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene