Vraća se glumi!

Poznata holivudska plavuša s početka 2000-ih godina otkrila pravo iznenađenje, najavila veliki povratak na filmske ekrane!

Cameron Diaz Cameron Diaz Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Cameron Diaz Cameron Diaz - 3 Cameron Diaz - 4 Cameron Diaz - 2 Cameron Diaz - 1 Cameron Diaz - 5 Cameron Diaz - 6 Cameron Diaz - 7 Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Cameron Diaz (Foto: Profimedia) +14 Cameron Diaz i Benji Madden (Foto: Profimedia) Galerija

Jedna od najpoznatijih svjetskih glumica Cameron Diaz najavila je kako se vraća glumi i to za novi Netflixov film.

Jedna od najpoznatijih svjetskih glumica i zvijezda 2000-ih godina Cameron Diaz najavila je veliki povratak glumi nakon nekoliko godina pauze.

Pogledaj i ovo Cameron Diaz jako su slatki Miljenica publike uhvaćena u trenucima sreće na koje je dugo čekala, a ona i suprug godinama već žive povučeno!

2018. godine glumica je rastužila obožavatelje vijestima kako se povlači iz glume i odlazi u mirovinu, ali želja i ljubav prema glumi bili su jači od nje pa je sada najavila kako se vraća svome poslu i to u novom Netflixovom filmu ''Back In Action''.

Diaz će u filmu glumiti s poznatim holivudskim glumcem Jamijem Foxxom. Dvoje glumaca razgovarali su o novom filmu te je razgovor objavljen na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamie Foxx (@iamjamiefoxx)

''Tako sam zabrinuta. Ne znam kako to odraditi, znaš?'' rekla je Cameron.

 

Razgovoru i videopozivu koji je Jamie vodio s Cameron pridružio se i Tom Brady koji je glumici dao nekoliko savjeta kako da se vrati glumi.

Videopoziv je nasmijao, ali i razveselio mnoge koji su ga vidjeli, a sada svi jedva čekaju vidjeti Cameron u novoj ulozi nakon puno godina.

Iako se na neko vrijeme potpuno povukla iz javnosti, Cameron je nedavno gostovala u emisiji Kevina Harta kojem je otkrila zašto se uopće prvotno povukla iz glume.

''Kada dugo vremena radiš nešto na visokom nivou i daješ sve od sebe onda se neprestano očekuje da budeš na visokom nivou. Nekako sam imala dojam u svojoj 40. da sam skroz ispunjena, da sam dala sve'', rekla je.

''Htjela sam samo uzeti život u svoje ruke i imati svoju dnevnu rutinu kojom ću sama upravljati i gdje ću sve sama obavljati'', rekla je nakon što se požalila da nije imala vrijeme za privatni život.

Benjamin Madden i Cameron vjenčali su se 2015. godine, a četiri godine kasnije postali su roditelji. Javnost je za to saznala tek kad su objavili da su dobili kćer Raddix, a do danas još nije poznato je li ju rodila glumica ili surogat majka.

Slavna glumica pojavila se u desecima filmova te je četiri puta bila nominirana za Zlatni globus, a njezina bogata glumačka karijera trajala je punih 20 godina.
Prije nego je dobila ulogu u kultnoj komediji "Maska", bila je na dobrom putu da postane uspješna manekenka, a vitku figuru sačuvala je do danas.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira i Gerard Pique Shakira i Gerard Pique Shakira i Gerard Pique - 4 Shakira i Gerard Pique - 3 +20 Shakira i Gerard Pique - 1 Celebrity Shakira bila crna ovca - Messijeva supruga i ostale djevojke nogometaša pjevačici dale pogrdan nadimak

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kevin Spacey - 3 Kevin Spacey Kevin Spacey - 1 Kevin Spacey - 2 +4 Kevin Spacey (Foto: Getty Images) Celebrity Glumac kojeg je Hollywood odbacio u Hrvatskoj snimljen prvi put nakon što je optužen za seksualno zlostavljanje trojice muškaraca

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene