Ne izgleda dobro

Posrnula pjevačica snimljena prvi put nakon što je bivšem menadžeru zabranila da joj prilazi, što se događa?

Britney Spears (Foto: Profimedia) Britney Spears (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears (Foto: Profimedia) Britney Spears (Foto: Profimedia) Britney Spears i Sam Lutfi (Foto: Profimedia) Britney Spears (Foto: Instagram) Britney Spears (Foto: Profimedia) Britney Spears (Foto: Profimedia) Britney Spears (Foto: Profimedia) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) Britney Spears (Foto: Instagram) +1 Britney Spears (Foto: Profimedia) Galerija

Britney Spears podnijela je sudski zahtjev zabrane prilaženja za bivšeg menadžera Sama Lutfija.

Posrnula pjevačica i nekadašnja pop-princeza Britney Spears polako se vraća u rutinu svakodnevnog života nakon što je provela mjesec dana u klinici za mentalno zdravlje.

Pogledaj i ovo Britney Spears je li moguće?! Britney Spears objavila vijest koja će rastužiti njezine obožavatelje, glasine ipak nisu bile točne

Britney prolazi kroz jedno od najtežih životnih razdoblja, a ovih se dana odlučila na potez koji će joj vjerojatno donijeti nove brige i probleme. Naime, od suda je zatražila zabranu približavanja za bivšeg menadžera Sama Lutfija.

Da joj nije lako, vidi se na posljednjim snimljenim fotografijama na kojima pjevačica izgleda umorno i iscrpljeno dok je privatni vozač u tišini vozi na nepoznatu lokaciju.

Njezin je odvjetnik za TMZ izjavio kako je zahtjev predan sudu u Los Angelesu, nakon što Sam nije prestajao uznemiravati Britneyinu majku Lynne i pokušao je ocrniti pred njezinim obožavateljima te nakon što je bio uključen u pokret #FreeBritney, prema kojem je pjevačica na liječenju zadržana protiv svoje volje.

Višestruka dobitnica Grammyja optužila je Sama za neprimjereno ponašanje, podmićivanje i objavljivanje privatnih informacija kako bi je potkopao. Dodala je i kako zabranom približavanja želi spriječiti buduću štetu i daljnje psihološke traume svim uključenim stranama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Naime, Sam je tijekom proteklog tjedna poslao niz poruka 64-godišnjoj Lynne Spears, u kojima ju je kritizirao zbog nedovoljne uključenosti u obiteljsku krizu. Prijetio je obitelji i da će javnosti otkriti detalje Britneyina privatnog života.

Uz sve to, Britney je prestala pratiti Sama i na društvenim mrežama, tvrdeći kako je slao lažne mailove predstavljajući se kao ona.

"Sam Lutfi je slao lažne mailove godinama. Ja ih nisam pisala. Pretvarao se da je on Britney i komunicirao s mojim timom preko lažnih e-adresa", izjavila je Britney, a Sam zanijekao njezine tvrdnje.

Podsjećamo, Britney se u kliniku za mentalno zdravlje dobrovoljno prijavila kako bi potražila psihološku pomoć, nakon što joj se otac Jaime teško razbolio. Njezina majka nije skrivala zabrinutost, a kruže glasine i kako se pjevačica ne planira vratiti na glazbenu scenu

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Nakon završenog liječenja Britney je od obožavatelja zatražila mir i razumijevanje jer su stvari u njezinu životu izmakle kontroli. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Profimedia) Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Getty Images) +4 Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Celebrity Meghan i princ Harry danas će predstaviti sina: Kraljevski par donio je još jednu odluku koja je sve šokirala!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene