Kao od majke rođena!

Britney Spears skinula sve sa sebe i proslavila vraćenu slobodu, fotke su izazvale pravu pomutnju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Britney Spears na Instagramu je objavila fotografije na kojima pozira potpuno gola, a uz njih je poručila da uživa u slobodi.

Pop-princeza Britney Spears (40) uživa u vraćenoj slobodi pošto je nakon 13 godina njezinu ocu oduzeto skrbništvo nad njom.

Pogledaj i ovo Britney Spears - 2 ''To sam samo ja!'' Britney Spears pozirala je kao od majke rođena i tu fotografiju objavila, no ovaj put komentare je zabranila!

Na Instagramu je već nekoliko puta istaknula koliko je sretna što ponovno ima kontrolu nad vlastitim životom i imovinom te može sama donositi odluke, a slobodu je sada proslavila i kao od majke rođena.

"Energija slobodne žene, nikad bolji osjećaj", napisala je Britney uz fotke na kojima pozira potpuno gola i na sebi ima samo cipele i visoke čarape, a strateške dijelove je jedva prekrila emotikonima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Britney Spears (@britneyspears)

Objava je skupila više od dva milijuna lajkova, a iako je Britney isključila komentare, fotografije se masovno dijele na društvenim mrežama i fanovi je podržavaju.

Njezine gole fotke objavio je, među ostalima, i američki reper The Game, pravog imena Jayceon Terrell Taylor, koji je uz njih poručio: "Oslobodite bandu".

Britney ovo nije prvi put da se skinula za Instagram i u posljednje vrijeme često objavljuje fotografije na kojima pozira u toplesu ili tangama. Nedavno je uspjela i zabrinuti fanove videom u kojem pleše, ispod kojeg su mnogi komentirali kako joj je potrebna pomoć.

Inače, Britney je u prosincu prošle godine sud izbavio iz skrbništva njezina oca, koji joj je posljednjih 13 godina kontrolirao život, i sada uživa u stvarima koje dugo nije smjela raditi, poput obične vožnje gradom u automobilu.

Početkom 2021. godine izašao je i dokumentarni film "Framing Britney Spears", a u njemu su otkriveni brojni dosad nepoznati detalji iz njezina privatnog života, među ostalim i kako joj je otac branio da vozi. U bonus scenama iz dokumentarca Britney je na pitanje kada se zadnji put osjećala slobodno odgovorila: "Kad samo smjela voziti svoj auto! Obožavam to."

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Kunakey (Foto: Profimedia) Tina Kunakey i Vincent Cassel (Foto: AFP) +0 Tina Kunakey, Vincent Cassel (Foto: Profimedia) Celebrity Suprug koji je od nje stariji 31 godinu ne može joj se nadiviti, prije nje je ljubio jednu od najljepših žena svijeta

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene