Nova ljubav na vidiku

Plavokosa glumica uhvaćena kako ljubi novog muškarca, tek nekoliko mjeseci nakon raskida zaruka

Brie Larson (Foto: Profimedia) Brie Larson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Brie Larson (Foto: Profimedia) Brie Larson (Foto: Profimedia) Brie Larson (Foto: Getty Images) Brie Larson (Foto: Profimedia) Brie Larson (Foto: AFP) Brie Larson (Foto: AFP) Brie Larson (Foto: AFP) Brie Larson (Foto: AFP) Brie Larson i Alex Greenwald (Foto: AFP) Brie Larson i Alex Greenwald (Foto: AFP) +0 Brie Larson i Alex Greenwald (Foto: AFP) Galerija

Brie Larson i Elijah Allan-Blitz novi su holivudski par.

Holivudska glumica Brie Larson uhvaćena je kako na ulici kalifornijskoga grada Calabasasa razmjenjuje poljupce s 32-godišnjim glumcem i redateljom Elijahom Allanom-Blitzom, samo nekoliko mjeseci nakon što je prekinula zaruke s glazbenikom Alexom Greenwaldom.

Pogledaj i ovo showbuzz Skladan par LIJEPA OSCAROVKA Glumica se zaručila i želi djecu odmah!

Sudeći prema fotografijama, 29-godišnja Brie odlučila je krenuti dalje i prošlost ostaviti daleko iza sebe. Snimljena je u lokalnoj trgovini u društvu zgodnog Elijaha koji joj je pomogao i nositi kupljene namirnice, nakon čega su se zagrljeni otputili u šetnju, a plavokosa glumica dobila je i buket cvijeća. Par nije skidao osmijeh s lica i nisu se odvajali jedno od drugoga. 

Prije misterioznog muškarca Brie je nekoliko godina bila u vezi s 39-godišnjim Greenwaldom, s kojim se zaručila 2016. godine, a zaruke su raskinuli u siječnju ove godine.

"Napravili su korak unatrag, ali su ostali u dobrim odnosima", izjavio je izbor blizak bivšim zaručnicima za magazin People nakon što su prekinuli.

Za Elijaha se pak donedavno šuškalo kako je u vezi s 52-godišnjom glumicom Mariom Bello. 

Brie Larson u Hollywoodu je od 2016. godine upamćena kao dobitnica Oscara, a ove se godine pridružila Marvelovoj franšizi, i to u ulozi kapetanice Marvel. 

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt (Foto: Profimedia) Lena Dunham (Foto: Getty Images) Lena Dunham i Brad Pitt (Foto: Profimedia) Lena Dunham (Foto: Getty Images) +8 Lena Dunham (Foto: Getty Images) Celebrity Kolegica pred svima zaskočila Brada Pitta i pokušala ga poljubiti, njegova reakcija je sve

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene