zabavljala se na hvaru!

Još jednu svjetsku zvijezdu oduševila je Hrvatska, pogledajte video kojim je ova ljepotica nahvalila Lijepu Našu!

Anitta - 1 Anitta - 1 Instagram 1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Anitta - 30 Anitta - 20 Anitta - 11 Anitta - 12 Anitta - 4 Anitta - 6 Anitta - 5 Anitta - 7 Anitta - 18 Anitta - 13 +26 Anitta - 26 Galerija

Atraktivna brazilska pjevačica Anitta južnoameričke je plaže ove godine zamijenila Lijepom Našom, a svoje doživljaje s bajkovitog Hvara podijelila je na društvenim mrežama.

Brazilska pjevačica Anitta početak ovog ljeta provela je na Hvaru, a kao i brojne druge poznate osobe, bila je oduševljena našim prirodnim ljepotama.

Svoje putovanje u Hrvatsku podijelila je u videozapisu na TikToku.

''Što se dogodi kada Brazilci stignu u Hrvatsku'', glasio je opis njezina videa na TikToku u kojem je pjevačica pokazala kako se provela.

@anitta

Você sempre vai achar um brasileiro em qualquer lugar do mundo 🇧🇷

♬ Funk Rave - Anitta

Anitta je na Hvaru bila u lipnju, uživala je u suncu, moru i dobroj zabavi. U videu su ona i njezine prijateljice plesale u noćnom klubu i na jahti, kupale su se i uživale u jadranskim poslasticama, a na otok su stigle privatnim zrakoplovom.

Sudeći po fotografijama, pjevačica je odsjela u Pine Beach Villi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anitta 🎤 (@anitta)

Zgodnoj Brazilki, čije je puno ime Larissa de Macedo Machado, ovo nije bio prvi put na našoj obali, Hrvatsku je već posjetila 2020. godine. Tada se također odmarala i zabavljala na Hvaru, koji se uvukao pod kožu pa mu se vratila i ponovno.

Inače, Anitta je slavu postigla još 2013. godine pjesmom ''Show das Poderosas'', a kasnije je osvojila nekoliko MTV Europe Music Awards nagrada za najboljeg brazilskog izvođača.

Svojim seksepilnim izgledom često časti pratitelje na društvenim mrežama, a poznata je i po zavodljivom plesu na koncertima, gdje pjevačica zauzme pozu planka pa vrti stražnjicom koja je često potpuno gola uz svoju pjesmu ''Envolver''.

@anitta Y no te voy a envolver… #Envolver ♬ Envolver - Anitta

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kaya Ostojić - 2 Kaya Ostojić - 4 Kaya Ostojić - 1 Kaya Ostojić - 3 +25 Kaya Ostojić - 1 Celebrity Pogledajte u čemu se srpska pjevačica prošetala Stradunom u ranim jutarnjim satima, nesvakidašnjem prizoru svjedočili su samo rijetki prolaznici

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 6 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 7 Claudia Rivier - 5 +27 Claudia Rivier - 3 Celebrity Slavonka koju su proslavile raskošne obline počastila je fanove golišavim prizorima iz kuhinje: ''Chef je rekao da sam ja glavno jelo!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene