Gotovo?

Kraj braka poslije 6 godina? Žive odvojeno već mjesecima, a ona je sad povukla i ključan potez

Kim Kardashian i Kanye West (Foto: Getty Images) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: Getty Images) Getty Images 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian i Kanye West (Foto: Getty Images) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: Getty Images) Kanye West i Kim Kardashian (Foto: Profimedia) +0 Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Galerija

Kim Kardashian i Kanye West mjesecima žive na različitim adresama, a prema pisanju stranih medija, njihovom braku je došao kraj.

Brak reality zvijezde Kim Kardashian (40) i repera Kanyea Westa (43) gotov je jer par nema želju ni početi opet živjeti zajedno, tvrde američki mediji. 

Pogledaj i ovo Bianca Censori skandalozna izdanja Zna se tko stoji iza zabrinjavajuće golišave odjeće supruge Kanyea Westa: ''Sve što on poželi, oni naprave''

Kim je u Los Angelesu s njihovo četvoro djece dok Kanye boravi na svom ranču u Wyomingu. Supružnici vode odvojeni život već nekoliko mjeseci nakon što je reper svašta napisao o Kardashianki i njenoj majci Kris Jenner na Twitteru usred američkih predsjedničkih izbora. 

Izvori bliski Kim i Kanyeu potvrdili su tamošnjim medijima ono o čemu se šuška već nekoliko mjeseci, a to je da je njihov 6-godišnji brak došao kraju i da je razvod neizbježan.

Nekoliko njih izjavilo je da se Kim priprema predati zahtjev za razvod od repera, dok njega navodno cijeli klan Kardashian-Jenner strahovito nervira. Kim je već angažirala odvjetnicu za razvode Lauru Wasser zbog podjele bračne imovine, nakon čega su počeli curiti detalji. 

"Oni zasad sve to rade u tišini, ali stvar je gotova",  izjavili su njihovi prijatelji koji su željeli ostati anonimni. 

Kim i Kanye su pokušali utišati glasine o razvodu pozirajući s djecom prije tri mjeseca na glazbenikovom ranču, no kasnije su tek pokoji put viđeni skupa. 

"Kanye si je uzeo vremena i prostora kako bi radio na sebi i provodi mnogo vremena u Wyomingu. Čini se kao da ne planira uskoro se vratiti u Los Angeles k supruzi i djeci, a Kim to ne smeta. Za njega je najsretnije mjesto na njegovom ranču u Wyomingu dok njegova žena želi biti u svom domu s njihovom djecom. Kim se trudi kako bi vodila normalan život u Los Angelesu. Komunicira svakodnevno s Kanyeom preko video poziva i pušta djecu da pričaju s njim", ispričao je izvor za Hollywood Life

Prošlog mjeseca su američki mediji pisali da se par trudi kako bi njihov brak sačuvao od razvoda. "Žive odvojeno već nekoliko mjeseci, ali trude se komunicirati i sviđa im se ovakav način života", istaknuo je izvor. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Inače, Kim je na Instagramu pokazala da blagdane provodi s obitelji, pa čak i bivšim partnerom njene sestre Kourtney Kardashian, Scottom Disickom, no Kanyea nije bilo ni na vidiku. Usto je dijelila svoje zanimljive fotografije. 

"Uvijek pronađi svoje unutarnje svjetlo", napisala je Kardashianka pokraj slike na kojoj je u jacuzziju u minijaturnom bikiniju. Također je pozirala pokazujući rukama znak mira. "Unutarnji mir", istaknula je. 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene