uvijek zanimljiva

Borna Kotromanić u društvu mlađahnog dizajnera nije skidala osmijeh, a ni problemi s opasnim prorezima nisu joj pokvarili raspoloženje

Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić - 2 Tomislav Miletić/Pixsell 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić - 1 Borna Kotromanić - 4 Borna Kotromanić - 3 Borna Kotromanić Borna Kotromanić - 4 Borna Kotromanić - 4 Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić i Davor Garić Borna Kotromanić i Davor Garić Borna Kotromanić +2 Borna Kotromanić (Foto: Goran Perešin) Galerija

Borna Kotromanić pojavila se na gala događaju u Zagrebu u društvu dizajnera Nina Sablića, a za ovu prigodu obukla je haljinu s opasno visokim prorezima koja joj je stvorila male probleme.

Borna Kotromanić jedna je od onih žena koje gdje god se pojave ukradu svu pažnju.

Pogledaj i ovo Borna Kotromanić (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Zaljubljenica u modu Bivša supruga jednog od najbogatijih Hrvata na modnu reviju stigla u prozirnom kombinezonu

Poznata je po svojem odvažnom i originalnom stilu koji je demonstrirala i na gala događaju u Zagrebu na kojem se pojavila u društvu mladog dizajnera Nine Sablića koji s Kristijanom Žakićem stoji iza modnog brenda Les Emaux.

Borna je za ovu prigodu odabrala bijelu poluprozirnu haljinu s opasno visokim prorezima u donjem dijelu koji sežu preko bokova. A iako joj je oskudna kreacija stvorila male probleme pri dolasku na event, to joj nije pokvarilo raspoloženje i osmijeh nije skidala s lica.

Inače, Borna se može pohvaliti titulom jedne od najbogatijih Hrvatica, koju je stekla nakon razvoda od multimilijunaša Luke Rajića 2004. godine.

Bivši supružnici imaju sinove Bornu, Luku i Frana, a Kotromanić je četvrtog sina Rafaela dobila 2009. s biznismenom Ronom Haleom.

Zanimljivo je i da je prezime Kotromanić odabrala sama, nakon razvoda od Rajića.

"Ja bih čim manje da se tradicija petlja u takve stvari, jer mislim da ipak biram svoje prezime. Ja evo sam isto odabrala to svoje Kotromanić, ne po babi ni po stričevima, nego po svom vlastitom nahođenju", ispričala je nedavno Borna za IN Magazin.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga i Ante Burazin Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga - 5 +5 Jelena Rozga - 6 Celebrity Rozga u zagrljaju zgodnog trenera razvukla široki osmijeh nakon što je potvrdila svoj ljubavni status

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Dejan i Anita Lovren Dejan i Anita Lovren - 1 Dejan i Anita Lovren - 2 Dejan i Anita Lovren - 3 +4 Dejan i Anita Lovren - 4 Celebrity Hrvat koji slovi za našeg najzgodnijeg nogometaša stigao na vjenčanje sa suprugom u vrlo rijetkom zajedničkom izlasku!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene