Simpatično mu je to

Borna Ćorić iskreno: ''Laska mi interes nježnijeg spola, ali nije mi drago slamati srca"

Borna Ćorić (Foto: Instagram) Borna Ćorić (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Ćorić (Foto: Instagram) Borna Ćorić (Foto: Instagram) Borna Ćorić (Foto: Instagram) Borna Ćorić (Foto: Instagram) Borna Ćorić (Foto: Instagram) Borna Ćorić (Foto: Instagram) +0 Borna Ćorić (Foto: Instagram) Galerija

Borna Ćorić progovorio je o ženskim obožavateljicama i ljubavi.

Nakon što je osvojio Davis Cup, hrvatski tenisač i miljenik ženskih srdaca Borna Ćorićm zasluženo se zaputio na odmor u Dubai.

Pogledaj i ovo Goran Ivanišević (Foto: Instagram) Davna vremena Tko je mršavi dječak na fotki staroj 35 godina? Svjetski poznata legenda hrvatskog sporta

Tamo je otišao napuniti baterije za nove uspjehe, nove pripreme i uživati, piše Story.

"U Dubaiju se osjećam dosta dobro, tamo imam mir, što mi nakon naporne sezone najviše treba. Teniska sezona više-manje prati ljeto pa sam zapravo većinu godine u toplijim krajevima, a to mi i odgovara", izjavio je Borna za Story.

Borna je osim u svijetu tenisa, itekako popularan na društvenim mrežama. Djevojke se šale da će im slomiti srce kada objavi vijest da je u vezi.

"Simpatično mi je to iako mi nije drago slamati srca koja čak i ne poznajem. Kao i svakom čovjeku, imponira mi interes nježnijeg spola, ali trudim se biti realan jer sam svjestan da me te cure ne poznaju, nego imaju neku predožbu o meni. Zato mi je puno važnije čuti pozitivne dojmove osobe koju sam upoznao nego onih na društvenim mrežama", priznao je Borna.

A čini se da će srca ipak morati ostati slomljena jer je Borna otkrio kako je njegovo srce osvojeno već godinu dana, to jest kako on kaže – u sretnoj je vezi s tenisom.

"Trenutačno sam usredotočen na tenis, pa mi ne ostaje puno vremena za ljubav. Naravno, ne mislim da se karijera i ljubav međusobno isključuju", izjavio je Borna, koji vjeruje da će biti spreman kada se ljubav dogodi.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Aladdin (Foto: Profimedia) Lion King (Foto: Profimedia) It Chapter 2 (Foto: Profimedia) Blockbusteri u 2019. godini (Foto: Profimedia) +0 Avengers endgame (Foto: Profimedia) Preporuke Novi Avengersi, Star Warsi i klaun iz noćnih mora: Ovo su blockbusteri koji nas čekaju u 2019.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Holmes (Foto: Profimedia) Katie Holmes (Foto: Profimedia) Katie Holmes (Foto: Profimedia) Katie Holmes ( Foto: Getty Images) +6 Tom Cruise i Katie Holmes (Foto: Getty) Celebrity Holivudska zvijezda na meti javnosti zbog izgleda, opisuju je kao nemarnu i zapuštenu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene