pojasnio situaciju

Boris Novković demantira razvod od 25 godina mlađe supruge, pokušavaju sve riješiti: "Odnos je destabiliziran"

Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) +0 Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL) Galerija

Boris Novković i Iris Volf vjenčali su se prije godinu i pol, a u travnju prošle godine dobili su kćerkicu Si.

 

Pogledaj i ovo Boris Novković, Iris Volf kolaju glasine Novković pred četvrtim razvodom? S 25 godina mlađom suprugom već je prebrodio jednu krizu, a sad se zbog jednog detalja opet šuška o problemima

Nakon napisa o razvodu od 25 godina mlađe supruge Iris Volf, oglasio se i domaći pjevač Boris Novković. Na Facebooku je pojasnio da se ne rastaje od svoje supruge, već sve pokušavaju riješiti na svoj način.

 

Istaknuo je kako shvaća da njegov posao jest javan, no to ne znači da mora biti nepošteno tretiran jer je njegova mlađa supruga mogla to emotivno teško primiti, a kako kaže, to je moglo dodatno destablizirati njihov trenutačno destabiliziran odnos.

Gloria.hr piše kako su Boris i Iris otkrili da više nisu zajedno kao par, ali će nastaviti funkcionirati kao prijatelji i roditelji. Novković i Volf pred oltar su stali prije godinu i pol, a nedugo nakon su dobili i kćerkicu Si.

Boris Novković iza sebe ima već tri braka - onaj s Bojanom Gregorić Vejzović, Lucijom Matić i Ines Katić, a ima i dvojicu sinova. Iris inače radi kao model, a 2015. godine jedan ju je tjednik proglasio i najseksi Hrvaticom. Bila je i druga pratilja na izboru za Miss Zagreba.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene