Ljeto joj baš paše!

Bojana Gregorić Vejzović očarava ljepotom u kratkoj zelenoj haljini koja joj savršeno stoji: ''Dobro nam je, vidi se?''

Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović - 2 Bojana Gregorić Vejzović - 1 Bojana Gregorić Vejzović - 2 +22 Bojana Gregorić Vejzović i Gordan Vogleš - 3 Galerija

Bojana Gregorić Vejzović pokazala je da uživa u društvu svojih najdražih, a mi smo primijetili i zelenu haljinicu koja joj je savršeno istaknula njezine atribute.

Glumica Bojana Gregorić Vejzović vidno uživa na Pelješcu sa svojom obitelji, ali i prijateljima pa je tako objavila fotografiju sa prijateljicom Jelenom Miletić s kojom veselo ispija čašu vina.

Pogledaj i ovo Bojana Gregorić Vejzović - 2 ''i tada je svirao cubismo...'' Bojana Gregorić obilježila 18. godina braka sa suprugom Enesom: ''Živio ljubavi, nek' nam je barem još 3 puta toliko!!''

Posebno je do izražaja došla njezina kratka zelena haljinica koja je istaknula njene obline i pokazala da joj zelena boja baš lijepo pristaje.

"Dobro nam je…vidi se ha?", napisala je Bojana ispod objave.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v)

Prva se u komentaru javila plesačica Valentina Walme koja joj je poručila: "Prekrasne", a ni voditeljica Ecija Ivušić nije mogla preskočiti ovako radosnu objavu pa joj je ostavila emotikone zaljubljenih smajlića, a osim njih dvije, našla se tu i glumica Ana Gruica koja joj je poslala emotikon srca.

"Baš uživate", "Prekrasne ste", "Ljepotice", "Super ste", "Wow", "Divne", "Savršene", pisali su u nastavku njezini obožavatelji.

Naša draga glumica u zadnje vrijeme na svom Instagram profilu dijeli objave na kojima se vidi da uživa u ljetnim danima, a zaslužila je to nakon napornih priprema koje je odrađivala za emisiju "Ples sa zvijezdama", ali i poslovnih obaveza koje je nisu štedile.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Austin, Denise Austin Katie Austin, Denise Austin Katie Austin, Denise Austin Katie Austin - 4 +13 Katie Austin - 5 Zanimljivosti Možete li vjerovati da su ovo majka i kći? Jedna ima 65, druga 29 godina, a na prvu je teško pogoditi tko je tko!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Mina Joksimović - 10 Mina Joksimović - 4 Mina Joksimović - 3 Mina Joksimović - 2 +10 Mina Joksimović - 5 Celebrity Kći pjevača koji je omiljen u regiji odmara se u Hrvatskoj i hvali se raskošnim atributima u tijesnim badićima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene