uživa!

Blanka Vlašić nasmijala pratitelje novom objavom pa otkrila kako ju je suprug fino razmazio u trudnoći

Blanka Vlašić Blanka Vlašić Instagram 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić - 4 Blanka Vlašić - 3 Blanka Vlašić - 2 Blanka Vlašić Ruben Van Gucht i Blanka Vlašić - 3 Ruben Van Gucht i Blanka Vlašić - 1 Ruben Van Gucht i Blanka Vlašić - 2 Ruben Van Gucht +11 Blanka Vlašić Galerija

Blanka Vlašić nasmijala je pratitelje novom objavom rekavši da čeka supruga da stigne kući s posla i odvede je na večeru.

Naša atletičarka Blanka Vlašić nasmijala je pratitelje i podijelila novu priču na Instagramu čekajući svojeg supruga.

Pogledaj i ovo Blanka Vlašić i Ruben van Gucht na okupu Blanka Vlašić nakon dugo vremena objavila fotografiju sa suprugom, no sinčić Mondo ukrao je svu pažnju!

Blanka je objavila fotografiju na kojoj podbočena na ruku sjedi ispred laptopa sa sunčanim naočalama, a čini se kako ju je suprug Ruben Van Gucht poprilično razmazio u trudnoći.

''Čekam supruga da stigne kući i odvede me na večeru…'' napisala je na fotografiji i označila supruga.

Ruben je radosno podijelio priču i napisao: ''Dobro došla natrag, mamice!'', a ne sumnjamo kako je požurio kući na ovako lijep poziv.

Blanka trenutačno čeka svoje prvo dijete s novopečenim suprugom, belgijskim novinarom Rubenom Van Guchtom, a nedavno je pokazala zaobljeni trbuščić u kupaćem kostimu. Otkrili su i da bi beba trebala stići krajem ove godine te da Blanka nosi sina.

Par je sve do vjenčanja od javnosti skrivao svoju vezu, kao i njezinu trudnoću, a otkako su stupili u brak, oboje žive na relaciji Hrvatska – Belgija te stalno jedno drugom posvećuju romantične objave na društvenim mrežama.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Jason Momoa Eiza Gonzalez Jason Momoa i Lisa Bonet Eiza Gonzalez (Foto: Instagram) +10 Eiza Gonzalez (Foto: Instagram) Celebrity Najpoželjniji neženja opet ljubi? Ne odvaja se od zanosne kolegice koja izluđuje muškarce, a čak je 22 godine mlađa od njegove bivše!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William na finalnu ženskog Europskog nogometnog prvenstva - 2 Princ William na finalnu ženskog Europskog nogometnog prvenstva - 4 Princ William na finalnu ženskog Europskog nogometnog prvenstva - 3 Princ William na finalnu ženskog Europskog nogometnog prvenstva - 1 +21 Princ William na finalnu ženskog Europskog nogometnog prvenstva - 2 Celebrity Princ William iznenadio ponašanjem u javnosti i prisnim gestama, koje se kod njega ne mogu vidjeti često!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene