blago susjedima

Obnažena uživa na balkonu: Zgodna glumica snimljena bez grudnjaka

Blanca Blanco (FOTO: Getty) - 2 Blanca Blanco (FOTO: Getty) - 2 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Blanca Blanco (FOTO: Getty) - 2 +0 Blanca Blanco (FOTO: Getty) - 1 Galerija

Blanca Blanco ponovno se našla u središtu pozornosti. I ovog puta pažnju je privukla golišavim izdanjem.

Seksi glumica Blanca Blanco definitvno zna kako privući pažnju. Nakon što je na dodjelu Zlatnih globusa stigla bez gaćica, fatalna Blanca pokazala je da joj ni grudnjak nije omiljeni odjevni predmet.

Pogledaj i ovo Sonja Kovač - 1 Uvijek zgodna! Sonja Kovač zbog ovog outfita dobila je hrpu komentara na račun jednog svog atributa: ''Opa, vidi ti to!''

Raskomotila se stoga Blanka i u opuštenom izdanju uživala na balkonu. Vani je bilo poprilično hladno, no njoj to nije smetalo. Na sebe je nabacila žuti ogrtač koji je više otkrivao nego skrivao. Ispod njega nazirale su se gole grudi, ali i gaćice koje ovog puta nije zaboravila.

Blanca Blanco (FOTO: Getty) - 1 Blanca Blanco (FOTO: Getty) - 1

No, zaboravila je da javne osobe često nemaju privatnosti pa tako na umu nije imala da će je iz obližnjeg grma uslikati papparazzo.  Fotografije su zasigurno oduševile njezine obožavatelje, ali i susjede za koje vjerujemo da nisu imali ništa protiv prizora na Blancinom balkonu.

Blanca Blanco (FOTO: Getty) - 2 Blanca Blanco (FOTO: Getty) - 2
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene