Otkriven novi detalj!

U Hrvatsku stigla i slavna supruga Ryana Reynoldsa, film nije jedini razlog zbog kojeg su tu?

Ryan Reynolds, Blake Lively (Foto: Instagram) Ryan Reynolds, Blake Lively (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ryan Reynolds, Blake Lively (Foto: Instagram) Ryan Reynolds (Foto: Instagram) Ryan Reynolds (Foto: Instagram) Salma Hayek i Ryan Reynolds (Foto: Profimedia) Ryan Reynolds (Foto: Instagram) Ryan Reynolds i Samuel L. Jackson (Video: IN Magazin) Glumci na setu u Rovinju (Video: IN Magazin) +0 Ryan Reynolds i Samuel L. Jackson (Foto: IN Magazin) Galerija

Ako je suditi prema posljednjoj objavi Ryana Reynoldsa na Instagramu, glumac je osim scena za film "The Hitman's Wife's Bodyguard" snimio i reklamu za svoj džin Aviation, a u Rovinju mu se pridružila i supruga Blake Lively.

Prije tjedan i pol u Rovinju je započelo snimanje filma "The Hitman's Wife's Bodyguard", čiju ekipu čine slavna holivudska imena Salma Hayek, Ryan Reynolds i Samuel L. Jackson. U pauzama od akcijskih scena najveća glumačka imena uživala su u šetnji rovinjskom tržnicom i ulicama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shooting latest spot for @AviationGin in Croatia. 📷 by: @blakelively . Giant thanks to our incredible local crew: . @bunker.production @production_boutique @juricasimunkovc @bojan_drezgic @asjanovakovic @alecbryan @evcontent 🇭🇷🇭🇷🇭🇷 . . And last but never least, our friend and collaborator, @rowlandbb #MaximumEffort . Now back to #HitmansBodyguard2

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

Pogledaj i ovo Ryan Reynolds i Blake Lively Opa! Omiljeni slavni par posljednjim potezom dao naslutiti veliku prekretnicu u životu, a za to su i izdvojili poveću svotu?

Ako je suditi prema zadnjoj objavi Ryana Reynoldsa na Instagramu, u Hrvatsku je stigla i njegova slavna supruga i glumica Blake Lively.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Supruga @vancityreynolds @blakelively stigla u Hrvatsku! #blakelively #ryanreynolds #showbuzzhr #rovinj

A post shared by showbuzz.hr (@showbuzzhr) on

Glumac se pohvalio da je u Lijepoj Našoj, osim scena za film, snimio i reklamu za svoj džin Aviation čiji je vlasnik postao prošle godine. 

''Snimamo najnoviji video za Aviation džin u Hrvatskoj", napisao je pored fotografija koje je objavio, a na jednoj od njih je Blake. Glumica se proslavila ulogom u seriji ''Tračerica'', a danas je jedna od najtraženijih u Hollywoodu. Za Ryana se udala 2012. godine, a zajedno imaju dvoje djece.

Da je Hrvatska postala hit-lokacija za snimanje filmova, već dugo nije tajna, a nakon Rovinja ovaj filmski set preselit će se u Zagreb, gdje će holivudski trojac snimati u Muzeju Mimara te na školskom igralištu u Klaićevoj ulici.

"The Hitman's Wife's Bodyguard" nastavak je popularne američke uspješnice čiji je prvi nastavak zaradio 170 milijuna dolara, a Rovinj trenutačno "glumi" talijansku Amalfijsku obalu.

Otkako su stigli u Rovinj, svo troje glumaca na društvenim mrežama svakodnevno se hvali boravkom u ovom našem gradu i ne kriju svoje oduševljenje malim uličicama, čistim zrakom i lijepim krajolicima.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Ashley Graham u minijaturnom badiću (Foto: Instagram) Ashley Graham u minijaturnom badiću (Foto: Instagram) Ashley Graham u minijaturnom badiću (Foto: Instagram) Ashley Graham (Foto: Profimedia) +7 Ashley Graham (Foto: Profimedia) Celebrity Punašna ljepotica zamamno pozira samo na društvenim mrežama, dok je u privatnom životu poprilično čedna

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene