nekad i sad

Nekad su bile naše najuspješnije manekenke, a danas žive mirno daleko od javnosti, pogledajte koliko su se promijenile

Antea Kodžoman i Maja Cvjetković (Borna Filic/PIXSELL) Antea Kodžoman i Maja Cvjetković (Borna Filic/PIXSELL) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Antea Kodžoman i Maja Cvjetković (Borna Filic/PIXSELL) +0 Antea Kodžoman (Borna Filic/PIXSELL) Galerija

Maja Cvjetković posvetila se kćerkici Viti koju je dobila s mužem Andrijom Kevićem, a Antea Kodžoman.

Bliske prijateljice Maja Cvjetković i Antea Kodžoman povukle su se iz javnog života, a najčešće ih se može vidjeti skupa u centru Zagreba. 

Pogledaj i ovo showbuzz omiljeno mjesto za šetnju Bivše misice uživale na zagrebačkoj špici: Pojavila se i jedna koja godinama izbjegava javnost

Bivše misice, koje su nekada su žarile i palile domaćim pistama, žive potpuno drukčije živote i vole zajedničko vrijeme provoditi u šetnji našom metropolom. Maja je na druženje povela trogodišnju kćer Vitu dok je Antea imala u naručju svog psa. 

Nekadašnje manekenke su jako bliske i često ih se može vidjeti skupa u javnosti, na kavi ili u kupovini dok su nekada tulumarile po najpopularnijim zagrebačkim mjestima, ljetovale na Hvaru i Zrću, ljubovale sa "zlatnim dečkima", poput poduzetnika Davora Bienenfelda i Josipa Šelendića.

Takav život su zamijenile mirnijim, jedna obiteljskim, druga poslovnim, a i dalje odlično izgledaju pa bi mogle u bilo kojem trenutku zakoračiti na modnu pistu. 

Inače, Cvjetković uvijek na njihova druženja vodi svoju mezimicu koju je dobila s 20 godina starijim poduzetnikom Andrijom Kevićem, za kojeg se udala 2017. godine. Iste godine su dobili kćer Vitu.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan Maja Šuput i Frano Ridjan Maja Šuput Maja Šuput +0 Maja Šuput Celebrity Šuput posvetila objavu svojim posebnim partnerima, a nijedan nije muž: "Oba su savršena i moja!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene