Sve se vidjelo

Bivša djevojka srpskog miljenika žena zaprepastila pojavom u prozirnoj haljini koja nije baš ništa sakrila

Sasha Luss Sasha Luss Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sasha Luss Sasha Luss Sasha Luss Sasha Luss - 5 Miloš Biković i Sasha Luss - 2 Miloš Biković i Sasha Luss - 1 Sasha Luss - 2 Sasha Luss - 7 Sasha Luss - 8 Sasha Luss - 1 +19 Sasha Luss - 3 Galerija

Bivša djevojka srpskog glumca Miloša Bikovića prošetala je polugola crvenim tepihom filmskog festivala u Cannesu.

Bivša djevojka poznatog regionalnog glumca Miloša Bikovića Sasha Luss prošetala je crvenim tepihom u Cannesu na filmskom festivalu gotovo gola.

Pogledaj i ovo Miloš Biković prozvali HBO Ukrajinci bijesni zbog angažmana srpskog glumca u hit-seriji, reagiralo je Ministarstvo vanjskih poslova: "On podržava genocid!"

Manekenka je na sebi imala haljinu od neobičnog materijala koji nalikuje na dijamantiće, a koji je gotovo proziran pa je ispod pokazala gole grudi i tijelo.

Najintimnije dijelove sakrila je donjim rubljem u boji kože, a za svaki slučaj oko sebe je imala bijelo sako.

Manekenka je ukrala sve poglede i pažnju paparazza, a na otimanju vremena mogle su joj pozavidjeti i mnoge poznate filmske zvijezde koje se ovog tjedna također nalaze u Cannesu na festivalu poput Eve Longorie, Anne Hathaway i Julie Roberts.

Sasha je ruska manekenka i glumica, a od 2015. do 2016. godine bila je u vezi s jednim od najpoželjnijih muškaraca s naših prostora Milošom Bikovićem.

Par je zajedno pozirao i za rusku verziju časopisa Vogue, ali njihova ljubav nije potrajala pa su ostali dobri prijatelji.

O raskidu njihove veze na Instagramu se oglasio i sam Biković.

''Da izbjegnem loše zaključke o Sashi, moram napisati da smo prekinuli prije nekog vremena. Izašle su fotografije Sashe u Miamiju kada nismo bili zajedno. Ostali smo u odličnim odnosima. Sasha i ja nemamo potrebu obavještavati medije o svakom trenutku naše veze, ali sada je potrebno spriječiti pogrešne zaključke'', napisao je glumac.

Zanimljivost je kako se par upoznao upravo na jednom snimanju, a iskrice su počele frcati kad su se trebali poljubiti za fotografiju.

Sasha je nosila revije za mnoge prestižne kuće poput Prade, Valentina, Calvina Kleina i Givenchyja, a bila je zaštitno lice mnogih modnih kampanja.

Vjerni model bila je i za popularnog Karla Lagerfelda koji ju je zamijetio 2011. godine i od tada je bila njegov stalni model.

Miloš je trenutno u vezi s Ivanom Malić, a svoju vezu tajili su do prosinca prošle godine kad je Ivana objavila njihovu zajedničku fotografiju na Instagramu.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 6 +15 Nives Celzijus - 5 Celebrity Nives objavila video koji je otkrio da nosi mini bikini koji je otkrio baš svu raskoš njenih oblina

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Grgurić - 6 Iva Grgurić - 5 Iva Grgurić - 2 Iva Grgurić - 4 +2 Iva Grgurić - 3 Celebrity Hrvatica koja je pobijedila u srspkom showu mami muške uzdahe, a evo i što ona kaže tko kod nje ima šanse

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene