Nova ljubav

Bill Murray zaveo je 29 godina mlađu repericu čiji ste veliki hit sigurno pjevušili, a kliknuli su zbog iste sudbine svojih nekadašnjih supružnika

Bill Murray - 4 Bill Murray - 4 Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Kelis i Bill Murray Bill Murray - 3 Kelis - 10 Kelis - 9 Kelis - 8 Kelis - 7 Kelis - 6 Kelis - 5 Kelis - 4 Kelis - 3 +9 Kelis - 2 Galerija

Strani mediji raspisali su se kako glumac Bill Murray ima novu partnericu i to repericu Kelis koja je od njega mlađa 29 godina.

Stranim medijima brzo se proširila vijest kako glumac Bill Murray ima novu partnericu koja je od njega mlađa 29 godina. Riječ je o reperici Kelis na čijem je koncertu Murray posljednje i viđen, a ovo mu nije prvi put da je uživao u njenim izvedbama.

Izvori bliski paru su za američki Sun rekli da su također viđeni zajedno u istom hotelu i da su se zbližavali neko vrijeme nakon prvog susreta u SAD-u.

"Sreli su se u Sjedinjenim Državama i prije, što je potaknulo glasine među ljudima iz industrije, a sada se sastaju u Londonu dok su oboje ovdje. Očito su pogodili. Oboje su viđeni u istom hotelu, a on je već nekoliko puta gledao njezin nastup. Ali oboje su prošli kroz nedavne žalosti i imaju tu vezu", rekao je izvor.

A čini se da je repericu i glumca spojio isti osjećaj tuge. Naime, prošle godine njezin suprug Mike Mora preminuo je od raka želuca u dobi od samo 37 godina.

A Bill je 2021. godine izgubio bivšu suprugu Jennifer Butler koja je preminula nenadano, a iako više nisu bili zajedno, glumcu je njena smrt jako teško pala.

Inače, Kelis se 2003. godine proslavila s pjesmom ''Milkshake'' koju i dan danas brojni pjevuše i plešu na zarazan ritam.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Jacques Houdek - 1 Jacques Houdek na Eurosongu 2017. Jacques Houdek na Eurosongu 2017. In Magazin, Jacques Houdek - 6 +21 Jacques Houdek u emisiji Zdravlje na kvadrat Celebrity Ponosni Houdek objavio fotografiju svoje kćeri, imao je i razlog zbog kojeg ju je javno nahvalio: ''Izrasla je u pravu ljepoticu!''

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Damiano David - 10 Damiano David i Giorgia Soleri Martina Taglienti - 2 Martina Taglienti - 4 +14 Martina Taglienti - 1 Celebrity Fatalni pobjednik Eurosonga uhvaćen u preljubu? U javnost je procurio video na kojem ljubi drugu djevojku!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene