Beba broj 2?

Beyonce o porodu: 'Zamislila sam bebu kako prolazi kroz teška vrata'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Beyonce ne otkriva mnogo detalja o svojem životu, no nekada napravi i izminke. Samo kada to doista i želi.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz Jay Z počeo razmišljati Rođenje kćeri potpuno ga je promijenilo

Popularna pjevačica i osvajačica mnogih Grammy nagrada, novo je lice s naslovnice Vogue magazina. Moćna i prelijepa, nije ni čudo da je Queen B spremna osvojiti svijet.

Osim što je poslovno uspješna, Beyonce se prije svega ponosi i time što je u prošloj godini po prvi put postala mama. Otkrila je kako je to bio najljepši dan u njezinom životu.

>> S koje god strane je gledate, Beyonce je  jednostavno savršena!

'Moji majčinski osjećaji bili su prilično jaki cijelih osam mjeseci i nisam mislila da moji osjećaji mogu biti još snažniji sve dok ju nisam vidjela. Dogodilo se to za vrijeme trudova jer sam imala jaku povezanost s bebom i prije nego li se rodila. Za vrijeme dok sam imala trudove, zamislila sam svoje dijete kako prolazi kroz jako teška vrata i zamislila sam kako maleno dijete radi sav taj težak rad pa nisam mogla misliti na svoju bol. Razgovarala sam s njom. Znam da zvuči ludo, no osjećala sam da me razumije', ispričala je Beyonce za Vogue.

Strah od poroda je nestao

I prije nego li je objavila da je trudna sa suprugom Jay Z-em, u intervjuima je govorila kako se boji poroda jer je njezina sestra već rodila prije nje, pa joj je cijelo iskustvo bilo pomalo strašno. No Beyonce je prihvatila sve što joj se događa i odučila je uživati, koliko može, u svakom trenutku. Njezini najbliži bili su uz nju u tom trenutku pa joj je bilo lakše.

Što se tiče planova za budućnost, Beyonce je izjavila kako želi imati još jedno dijete! 'Kad sam bila mlađa bilo je trenutaka kada sam rekla 'Neću imati djece', a zatim je bilo i trenutaka kada sam htjela četvero djece! Definitivno želim još jedno dijete, no ne znam kada će to biti', kaže zvijezda.

Blue Ivy u 'normalnom životu'

'Jako mi je važno da moja kćer iskusi normalan život, da uživa na pidžama partijima, da vjeruje drugih ljudima, da se igra s drugom djecom…', priča Beyonce te naglašava kako ju je Blue Ivy nekako 'prizemljila'.

>> 4 mjeseca bilo je potrebno: Provjerite zašto svi pričaju o Beyonce!

'Sada, nakon što sam rodila, stvarno razumijem moć koju ima tijelo. Puno sam samouvjerenija, osjećam se više kao žena. Senzualnija, bez srama. Više ne osjećam kao da moram sve zadovoljiti. Slobodna sam i odrasla. Mogu raditi ono što želim, mogu reći što želim, mogu pauizirati ako želim. Za to sam i radila tako naporno', kaže Mrs. Carter koju ćemo uskoro opet gledati u zagrebačkoj Areni.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene