Građani svijeta

Na prvu nespojiva kombinacija sve oduševila: Važna poruka iz NY

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danas je lakše nego ikad biti 'građanin svijeta', a sinoćnji festival u New Yorku potaknuo je neka važna pitanja uz sjajne nastupe glazbenih zvijezda.

Mnoge svjetske zvijezde iz centra New Yorka širile su poruke mira, ali i sjajne glazbe.

Pogledaj i ovo Beyonce (Foto: Instagram) još od djetinjstva Beyonce prvi put javno progovorila o bolesti s kojom bitku bije već godinama

Kraljica Beyonce objavila novu pjesmu 'Runnin' (Lose It All)' i sve oduševila!

Glavne zvijezde Beyonce i Pearl Jam pripremili su pravo iznenađenje te su Global Citizen festival zatvorili obradom pjesme Bob Marleya 'Redemption Song'. Bila je to točka na i nakon sjajnih nastupa, a podršku im je dala i prva dama Michelle Obama koja se pojavila na pozornici i pozdravila sve okupljene.

Nastupao  je i Ed Sheeran, Colplay, Bono Vox iz U2, podršku je kao i Leonardo DiCaprio, a veliki pljesak dobila je Malala Yousafzai koja je inspiracija mnogima diljem svijeta.

'Niti jedan svjetski vođa ne želi da djeca žive u neznanju. Zašto bi ignorirali djecu diljem svijeta? Svako dijete zaslužuje edukaciju', poručuje Malala. 

 

"No world leader would want their children to be deprived of an education. So why do you ignore the rest of the world's...

Posted by Global Citizen on Saturday, September 26, 2015

Cilj Globan Citizena vrijedan je pažnje i poručuje kako se ljudi mogu promijeniti na bolje, te šire poruku mira. 'Naša generacija je prva koja bi mogla okončati siromaštvo, nejednakost i zaštiti naš planet', poruka je koja je glasno odjeknula iz srca Velike jabuke. Kako je bilo pogledajte u videu.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene