Što je sad bilo?

Affleck se prvo naspavao, a onda plakao: Fotografi uhvatili glumca u suzama na večeri s Jennifer!

Ben Affleck i Jennifer Lopez - 2 Ben Affleck i Jennifer Lopez - 2 Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Ben Affleck i Jennifer Lopez - 4 Ben Affleck i Jennifer Lopez - 3 Ben Affleck i Jennifer Lopez - 1 Jennifer Lopez Ben Affleck, Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez - 2 +14 Jennifer Lopez - 1 Galerija

Bena Afflecka ponijele su emocije prilikom večere u čast 53. rođendana njegove novopečene supruge Jennifer Lopez.

Glumac Ben Affleck pokleknuo je osjećajima te je na večeri povodom proslave 53. rođendana njegove novopečene supruge Jennifer Lopez pustio i pokoju suzu.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez i Ben Affleck - 10 puse su padale! Inače mrgudni Affleck napokon je pokazao i nježniju stranu, svoju Jennifer bez suzdržavanja je ljubio pred svima!

Paparazzi su Afflecka uspjeli uhvatiti dok mu je Jennifer nježno brisala suze s obraza dok joj je Ben nešto govorio, a potom mu pružila i čvrsti zagrljaj.

JLo je za ovu prigodu odjenula crnu usku dugu haljinu te je oko vrata stavila ogrlicu velikim biserima, a njen suprug također se sredio i obukao crno odijelo i prsluk uz bijelu košulju.

Fotografije možete pogledati OVDJE.

Lopez je svoj 53. rođendan proslavila predstavljanjem svoje nove kampanje za svoj brend J.Lo Body, a pratitelje je oduševila fotografijom na kojoj je pozirala potpuno gola te pokazala kako su godine za nju samo broj pokraj tako fantastičnog tijela.

Novopečeni bračni par trenutno uživa na medenom mjesecu u Parizu nakon nedavnog iznenadnog vjenčanja u Las Vegasu.

U Parizu im društvo prave i njihova djeca. Benova djeca Violet, Seraphina i Samuel koje ima s Jennifer Garner te Lopezina djeca Emme i Maximilian koje je dobila u braku s Marcom Anthonyjem.

Par se trebao vjenčati u rujnu 2003. godine, ali su vjenčanje odgodili samo nekoliko dana prije svečanosti. Naposljetku su otkazali zaruke u siječnju 2004. i prekinuli.

Ponovno su prohodali sredinom 2021. godine, a zaručili su se u travnju ove godine.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Anamarija Asanović Anamarija Asanović Anamarija Asanović Anamarija Asanović +17 Anamarija Asanović Celebrity Kći bivšeg Vatrenog mami uzdahe na plaži u Turskoj, već danima objavljuje golišave fotke s plaže!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Harper Seven i Cruz Beckham - 1 Harper Seven i Cruz Beckham - 2 Harper Seven i Cruz Beckham - 4 Harper Beckham slavi rođendan u Hrvatskoj +24 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 1 Zanimljivosti Mezimica Beckhamovih sa samo 11 godina uživa u neviđenom luksuzu, a ove fotke su dokaz da je svi tretiraju kao princezu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene